2821
2789
عنوان

کارم گره خورده انگاری طلسم شدم

86 بازدید | 9 پست

من کارم بازاریابیه،چندوقته حسابی کارم ضعیف شده و بازارم که خوابیده و هرچقد بدو بدو میکنم نتیجه کمتری میگیرم، کارفرمام هی بهم تذکر میده و دعوام میکنه ولی واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم که ازین وضع دربیام

دعایی ذکری ترفندی چیزی بلدید که انجام بدم ازین وضع خلاص شم یا بتونم مشتری رو متقاعد کنم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم فکر میکنم طلسم شدم مثل مرغ سرکنده شدم نه توی خانه حالم خوبه نه بیرون خونه ب گفته شما کارو بارمون خیلی ضعیف شده منکه دشمن زندگی مو می شناسم ۲۱ ساله دست از سرم بر نمیداره خدا ب درک واصلش کنه انشاللع ک من ب جهندم گناه بچهام چیه 

منم فکر میکنم طلسم شدم مثل مرغ سرکنده شدم نه توی خانه حالم خوبه نه بیرون خونه ب گفته شما کارو بارمون ...

بخدا منم همش دارم دعا میخونم نمک ریختم پشت در

ولی هی کارام گره میخوره

تو کارم تو رابطه عاطفیم تو زندگی شخصیم

ولی میدونم عمه هام طلسممون میکنن یبار تو خونشون کتاب دعا و طلسم دیدم

بخدا منم همش دارم دعا میخونم نمک ریختم پشت درولی هی کارام گره میخورهتو کارم تو رابطه عاطفیم تو زندگی ...

خدا لعنت کنه آدم حسود و بد ذات رو توی مشتت نمک بریز و بگو هرکی مارو سحر و جادو میکنه باطل بشه و بگیر زیر شیر آب دستهاتو خودم نتیجه اینو گرفتم 

2825
2823
2791
2779
2792