2777
2789
دوستان من خواهرم اون زلزله آبان که اومد با اینکه خود کرمانشاه خیلی آسیب ندید افسردگی گرفته تازه داشت ...

الهي

دركش ميكنم

منم از بعد زلزله تهران افسرگي گرفتم قرص ميخورم

اين خبرارو ميشنوم باز داغون ميشم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
الهي دركش ميكنم منم از بعد زلزله تهران افسرگي گرفتم قرص ميخورم اين خبرارو ميشنوم باز داغون ميشم

بهتر شدی یادم میگفتی همدانی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید الان مدیریت کنن خونه ها ی مقاوم  بسازن تسلیهات بدن با اون پولایی که جمع کردن اما هیچی به ه ...

اره واقعا این چ وضعشه اخه ،هیچ مدیریتی نیس اصن معلوم نیس چجوری دارن مردم داری میکنن ،فقط برای راهپیمایی و رای ملت رو میخوان 

اره واقعا این چ وضعشه اخه ،هیچ مدیریتی نیس اصن معلوم نیس چجوری دارن مردم داری میکنن ،فقط برای راهپیم ...

نه وام خبریه هیچی به هیچی علی دایی هم جمع کرد گفت میدم مدرسه سازی اینا

شبکه خبر هم ک ی اطلاعات درست نمیده ،خبرنگار داشت از سرپل ذهاب حرف میزد ،یهو قط شد صداش😒

نگران نباش من خودم اینجام هیچی نشده 

ما خونمون شهر کرمانشاهه.تمام خونه ها ترکای ناجور برداشته، استرس داره چون دیگه مقاومتی ندارن این خونه ها زلزله هایی با قدرت کمتر هم آسیب جدی میتونه بزنه😥

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بهتر شدی یادم میگفتی همدانی

رفتم ١ هفته همدان ولي برگشتم ديگه كارو زندگي نذاشت بمونم

خيلي خيلي بهترم عزيزم ولي خوب خوب نشدم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
ما خونمون شهر کرمانشاهه.تمام خونه ها ترکای ناجور برداشته، استرس داره چون دیگه مقاومتی ندارن این خونه ...

خیلی بده با ترس زندگی کردن ،بقول دوستمون باز اونا ک خونشون خراب شده ،خب خراب شده دیگه ،ولی ب شما استرس بیشتری وارد میشه😔

رفتم ١ هفته همدان ولي برگشتم ديگه كارو زندگي نذاشت بمونم خيلي خيلي بهترم عزيزم ولي خوب خوب نشدم

خدارو شکر استرس تو وجودی هر کسی هست انشالاه هیجی نمیشه این زلزله ها گذریه

خیلی بده با ترس زندگی کردن ،بقول دوستمون باز اونا ک خونشون خراب شده ،خب خراب شده دیگه ،ولی ب شما است ...

دقیقا اون بیچاره ها دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن الهی که چه فصل بدی هم گرفتار شدن طفلی ها

خونه ما رو ادم ببینه وحشت میکنه 😂😂نه فقط ما اکثرا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه