2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب تو دورهمی مدیری گفت اواخر فروردین ،وسایلای موزه رو میفروشیم میدیم ب زلزله زده ها ،همونجا با خودم گفتم حالا تا اون موقع زلزله نیاد دوباره ،زودبفروش بهشون بده دیگه ،چقد دست دست میکنی 😔😔

كرمانشاه فعلا نگراني نداره امكان نداره حالا حالاها زلزله شديد و مخرب بياد چون ٧.٢ اومد و انرژيش تخليه شد

من از تهران نگرانم

البته سپردم به خود خدا...

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

اخه مگه کرمانشاه چیزی ازش مونده دیگه چه زلزله ای همه مردم اواره شدن بیشتر ازاین میشه اواره شد؟؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
كرمانشاه فعلا نگراني نداره امكان نداره حالا حالاها زلزله شديد و مخرب بياد چون ٧.٢ اومد و انرژيش تخلي ...

اتفاقا اونجا بدتره بیچاره ها توچادر تن و بدنشون میلزره 5 ریشتر کم نیست واقعا😔

تهران که ارومه خداروشکر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای عزیزم تنها چرا لباساتو بپوش ،وسایلای مورد نیازتم دم دست بزار خدای نکرده در بری ،نترس خدا خودش ک ...

الان لباس پوشیدم پول و لوازمم گذاشتم تو کیفم

همیشه خودم مهم ترم   
كرمانشاه فعلا نگراني نداره امكان نداره حالا حالاها زلزله شديد و مخرب بياد چون ٧.٢ اومد و انرژيش تخلي ...

اره راست میگی ،اتفاقا گیلان هم لنگرود وچنتا شهر دیگه خیلی کم لرزیدن از اول عید ،منم نگران اون زلزله مخربی هستم ک خدای نکرده نیاد

دوستان من خواهرم اون زلزله آبان که اومد با اینکه خود کرمانشاه خیلی آسیب ندید افسردگی گرفته تازه داشت خوب میشد این زلزله امروز دوباره حالش رو بد کرده

همیشه خودم مهم ترم   
اصن وقتی خوندمش قلبم دردگرفت ،دیگه نمیخوام هموطنام اذیت بشن ،خیلی سخته بخدا 

درسته ولی کسایی که خراب شده خونشون دیگه حالا ۵ ریشتر بیاد خراب شده دیگه این وسط بعضیا هم سود میبرن خیلیها احتیاج نداشتن ۴ -۵ تا چادر گرفتن الان ما از هم چادر هلال احمر خریدیم از خیلی ها که زیاد داشتن

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اتفاقا اونجا بدتره بیچاره ها توچادر تن و بدنشون میلزره 5 ریشتر کم نیست واقعا😔 تهران که ارومه خدارو ...

بگردم واقعا😢

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
دوستان من خواهرم اون زلزله آبان که اومد با اینکه خود کرمانشاه خیلی آسیب ندید افسردگی گرفته تازه داشت ...

والله همه احساس بدی بهشون دست داد ،حالا نمیگم ماهم افسردگی گرفتیم ولی خب تو جای گرم ،یا غذای گرم میخوردم واقعا بغضم میگرفت ،از گلوم پایین نمیرفت

الانم ک این😔