2777
2789

شغل خوبیه؟

از درامدش راضی هستین؟

سخت نیست؟

بیشتر کار ابرو و مژه و لب مدنظرمه تا تتو بدن.

می ارزه براش هزینه کنم؟

خیلی دوست دارم یه کار جدید یاد بگیرم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم‌ مثل تو سر دو راهی اممیگن کارت تمیز باشه عالیهفکر اینم پول از کجا بیارم وسایلشو بگیرمالبته من آم ...

من هنوز تازه تصمیم گرفتم😅

وسایلش و اموزشش ۵۰ تومنی میشه...

نمیدونم برم نرم...

ولی خب اگه بشه یه جای خوب میز بگیری عالیه و حسابی کارت میگیره.

البته خیییییلی باید تمرین کنی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتو بدن باید خیلی کارت تمیز و ظریف باشه اکثرا هم برای آقایان و باید بزنی

نه من غلط بکنم

همون صورت مد نظرم بود فقط

من هنوز تازه تصمیم گرفتم😅وسایلش و اموزشش ۵۰ تومنی میشه...نمیدونم برم نرم...ولی خب اگه بشه یه جای خو ...

من آموزش مجازی برداشتم

دارم یاد میگیرم

حالا خدا کنه پول جور بشه بتونم وسیله بگیرم

ولی شک نکن کارایی که به زیبایی و شکم مربوط بشه الان جوابه

من آموزش مجازی برداشتمدارم یاد میگیرمحالا خدا کنه پول جور بشه بتونم وسیله بگیرمولی شک نکن کارایی که ...

وای مگه مجازی هم یاد میدن؟

من میخواستم مدرک فنی بگیرم یه ارایشگاه کوچه کناری خونه دیدم باز شده اموزش میده و مدرک گفت ۵۰ به بالا وسایل و هزینشه

وای مگه مجازی هم یاد میدن؟من میخواستم مدرک فنی بگیرم یه ارایشگاه کوچه کناری خونه دیدم باز شده اموزش ...

آره مجازی هم هست

چقدر زیاد میگه

خیلی از جاهای خوب آف میزنن مدتی یکبار واسه آموزش

دنبالشون کن پیجشونو

آره مجازی هم هستچقدر زیاد میگهخیلی از جاهای خوب آف میزنن مدتی یکبار واسه آموزشدنبالشون کن پیجشونو

نه مجازی نمیدونستم هست گفتم حضوری برم که بتونم روی دست ببینم و تمرین کنم اگرم یاد نگرفتم خوب یقشو بتونم بگیرم😅

پس به نظرت کار خوبیه؟

وقتش دست خودمونه دیگه؟

مثلا بعدا هروقت دوست داشتم برم سرکار!

من از کار اجباری متنفرم.

ارخ گفت اموزشش و پک کامل وسایل درجه یک روی هم میشه اینقدر

نه مجازی نمیدونستم هست گفتم حضوری برم که بتونم روی دست ببینم و تمرین کنم اگرم یاد نگرفتم خوب یقشو بت ...

آره الان تو شهر ما ناخن کارا و مژه کارا و … بهترین درآمد رو دارن به خدا

دست خودته چه ساعتی و روزی مشتری بیاد

اصلا یه موقع دوست داری بری مسافرت

خودت رییس خودتی

آره الان تو شهر ما ناخن کارا و مژه کارا و … بهترین درآمد رو دارن به خدادست خودته چه ساعتی و روزی مشت ...

چقدر عالی واقعا!

خودم درامد لاین ناخون رو درست نمیدونم وگرنه عاشق طراحی روی ناخونم برای خودم خیلی قشنگ کار میکنم.

ولی اره میرم توکارش میرم دنبالش ببینم چجوریه خودم خوشم اومده

ایشالا که میگیره واستموفق و پیروز باشی🩷

مرسی عزیزم تو هم همینطور اگه میخوای بری حتما برو امیدوارم موفق باشی گلم