2777
2789
عنوان

مردم حالشون به هم نمیخوره چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 47 پست
من خودم اینجوریم که آدم یا سفر نره یا می‌ره سفر خوب بره که حتما ویلا با هتل بگیره و غذا از خونه درست ...

منم همینطور میگم آدم دو روز بره ولی راحت باشه و بهش خوش بگذره نه اینکه ده روز بره همه ش دنبال آشپزی و ظرف شستن و .... باشه

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث زباله

ما که بارها رفتیم و برای زباله ها نیم ساعت دنبال سطل میگشتیم!

این کمکاری شهرداریه.

برای مکان

بعضیا تا میبینن یجا شلوغه قیمتاشون میره روی میلیون!

انصافی نیست و همه هم نمیتونن برن.

در خصوص اینکه ترافیکه!

اینم مقصرش اونیه که چهارتا آزاد راه و بزرگراه درست و حسابی نمیسازه!

و کسایی که مانع میشن!

شمال کشور سندش نخورده به اسم شمالیا که بگن کی بیاد کی نیاد چقدر بیاد چقدر نیاد!

خیلیا تنها دلخوشیشون همینه!

بجای بد کردن حال همدیگه عامل خوب شدن حال بقیه باشیم اینجوری انسانی تره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من یه بار این مساله رو تو سایت گفتم تیکه پاره ام کردنگفتم شهرداری شهرهای شمالی اصلا رسیدگی نمیکنه.گف ...

من عیدشیرازبودم واقعاشلوغ بودامااینقدرتمیزبود توقسمتی ازشهرماشینموپارک کردم مجبورشدم ازکوچه پس کوچه پیاده برم حتی توکوچه هاتمیزبودلذت میبردی   شمال واقعاشهرداری کم کاری میکنه   میتونه اینهمه زباله تفکیک کنه بعضی جاهاسطل بوداماپربودن اطرافشونم پربود  حیف اینهمه زیبایی که بازباله الوده میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من یه بار این مساله رو تو سایت گفتم تیکه پاره ام کردنگفتم شهرداری شهرهای شمالی اصلا رسیدگی نمیکنه.گف ...

اره مقصر شهرداریشونم هس واقعا

من امسال جنگل گلستان رفتم خیلی تمیز بود و اطراف خیلی از بخشهای خیابون ی جوری بود ک نشه پارک کنی و بری تو جنگل.

همین باعث کمتر شدن الودگیه دیگه. رستوران اینام یادم نمیاد دیده باشم اون وسط. تمیز بود برخلاف جنگلای شمال خود جنگلشم بنظرم قشنگتر از جنگلهای شمال بود و خلاصه محیطشو حفظ کرده بودن . ی جنگل خوشگل تر و خیلی بکر تری بود.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من عیدشیرازبودم واقعاشلوغ بودامااینقدرتمیزبود توقسمتی ازشهرماشینموپارک کردم مجبورشدم ازکوچه پس کوچه ...

آره شیراز واقعا تمیزه

نزدیک رامسر پسرم از یه آبخوری آب خورده بعد یه محلی بهش گفته بود آب آشامیدنی نیست.هیچ تابلویی اونجا نبود

خدا رحم کرد بهم تو سفر مریض نشد

تا شب بو ماهی مرده میداد بچه ام🤦‍♀️😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
شهرداری مگ پول کم داره ، همت کافی نمیکنه شهر داریشون ازین نظر

نمیدونم دلیلش چیه  دوستی اینجاگفتن جایی براامحاندارن یاکارخونه بازیافت گفتم خوب بدن بخش خصوصی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من حرفم اینه که جایی که گرونه تمیز نیست شان و احترام مسافر حفظ نمیشه چرا میرید 

حالا میرید برید من ک نمیتونم جلوی مردم بگیرم 

تهرانم خلوت میشه بهتر 😂

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه              

آره شیراز واقعا تمیزهنزدیک رامسر پسرم از یه آبخوری آب خورده بعد یه محلی بهش گفته بود آب آشامیدنی نیس ...

خداروشکربه مشکل نخوردین 

زمان جنگ رفتم دريا بخدا از بوي ادرار خفه شدم 

با اينكه اون نزديكي ٢تا دسشويي هست

بعضيا اينجورين ديگه چي بگيم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

من حرفم اینه که جایی که گرونه تمیز نیست شان و احترام مسافر حفظ نمیشه چرا میرید حالا میرید برید من ک ...

گاهی مجبور میشی عزیزم

مثلا ما عید از شهر خودمون هتل رزرو کردیم و حساب کردیم تا شب می‌رسیم.وسط راه بارون شدید شد و برف پاک کن ماشین خراب شد مجبور شدیم شب رو بابلسر بمونیم.یه متل ساحلی بود‌.اینقدرررررر کثیف بود آب آشامیدنی نداشت اصلا افتضاح

قیمتشم زیاد بود به نسبت امکاناتش

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

به نظرم مردم دارن دیوونه میشن. میرن ساحل به این قشنگی رو داغون میکنن، درختای جنگل رو می‌برن، حیوونا رو می‌کشن و از این پروسه لذت هم می‌برن. یسری مسافرت نمیرن،میرن خشم و عقده هاشون رو خالی کنن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

گاهی مجبور میشی عزیزممثلا ما عید از شهر خودمون هتل رزرو کردیم و حساب کردیم تا شب می‌رسیم.وسط راه بار ...

اره ممکنه مجبور بشم که خدا اون روز رو نیاره 😂

ولی مگه اینهمه جمعیت مجبور شدن برن شمال ؟ 

هیییچ مردی !! هیچ مردی! هیچ وقت تو تاپیک من شرکت نکنه