2777
2789
عنوان

مردم حالشون به هم نمیخوره چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 47 پست

حرف شما درسته اما نمیدونم چرا یکسری از افراد حس مالکیت دارن نسبت به یه منطقه طرف میگه بدتون میاد شمال نیایید ببخشید مگه ارث باباتونه شمال کشور بخشی از کشور هر کس بخواد حق داره بره و در رابطه بادوستان شمال کشور هم بگم حق دارن واقعا آدم باید فرهنگ داشته باشه وقتی یجایی میره مخصوصا مثل طبیعت یا ساحل اشغال نریزه اما خب چه میشه کرد یکسری بی فرهنگ هم پیدا میشه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم اینجوریم که آدم یا سفر نره یا می‌ره سفر خوب بره که حتما ویلا با هتل بگیره و غذا از خونه درست نکنه و...ولی قرار نیست همه تفکر منو داشته باشن شاید اونا واقعا تو اون لحظه و مکان بهشون خوش میگذره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دقیقا منم این تجربه مشابهو داشتم نوشتم. خوبه شمالیا از شهرداریشون مطالبه کنن اینو

اره واقعااصلاازهرماشین  مسافریه مبلغ بگیرن هزینه کنن براجمع اوری زباله 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من خودم گیلانی ام ولی ساکن نیستم مسافرت کلا تو جنگل و کمپ ... دوست دارم تو سفر فقط با بچه کوچیک هتل و ویلا میگیریم ولی تو شلوغی کاملا باهاتون موافقم اصلا خوب نیست همون چادر که عشقه میشه مایه عذاب مسافرت شمال تو خلوتی خوبه که ارامش بگیری و لذت ببری وگرنه که .....

دقیقا منم این تجربه مشابهو داشتم نوشتم. خوبه شمالیا از شهرداریشون مطالبه کنن اینو

من یه بار این مساله رو تو سایت گفتم تیکه پاره ام کردن

گفتم شهرداری شهرهای شمالی اصلا رسیدگی نمیکنه.گفتن اصلا چرا باید زباله بریزیم،باید قبول کنیم آدم بی فرهنگ همه جا هست.من مشهد زندگی میکنم ایام شهادت شهر پر میشه از ظروف یه بار مصرف،تا صبح نرسیده همه تمیز میشه

چادر زدن تو سطح شهر ممنوعه اما یه کمپ بزرگ‌و تجهیزات کامل با قیمت مناسب برای مسافرا تهیه کردن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

خب خیلی گرونن اقامتگاه‌هاش

خیلیا وسعشون نمی‌کشه

ولی باهمون چادر بهشون خوش میگذره

هر چند همون چادر زدن هم فرهنگ خودشو داره که باید رعایت بشه

یسری که پول دارن ولی هتل نمیرن هم نمیدونم شاید زورشون میاد

یکی از آشنایان یک کلبه سوئیسی گرفته بود شبی ۲۰ تومن که فقط میرفتن شب می‌خوابیدند

خب خیللللیههه 

🌷
نشنیدم تابحال استرا

استارا منظومه اشتباه تایپی شدن

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

من خودم اینجوریم که آدم یا سفر نره یا می‌ره سفر خوب بره که حتما ویلا با هتل بگیره و غذا از خونه درست ...

شاید این موقعیت و شرابط برای خیلی ها پیش نیاد تا همه چی اوکی باشه تا اینها سفر برن ، یعنی اونها هم مثل شما فکر میکنن ولی این موقعیت براشون پیش نمیاد

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

تصور ت این بادو بارون شدید چادر زدن ت خیابون😐من دیروز ت دلم میگفتم اخه یعنی اهمیت نداره اون بچه چن ساله مریض بشه یا ن؟ یعنی ب فکر بچشون هم نبودن شب ت این سرما و بارونی ت خیابون زیر چادر؟ ادم میمونه چی بگه بخدا

اره واقعااصلاازهرماشین مسافریه مبلغ بگیرن هزینه کنن براجمع اوری زباله

شهرداری مگ پول کم داره ، همت کافی نمیکنه شهر داریشون ازین نظر

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣