2777
2789

بچها من صد مطمئن بودم ک این رابطه اشتباهه این رابطه میلنگه و من بلوغشو ندارم 

ولی توی این مدت اشنایی یک ماه اشنایی یکمی وابستش شدم 

اونم وقتی ک بهش گفتم تلفنی  یکم احساسی حرف زد و ارزوی موفقیت کرد الان دلم گرفته و گریم گرفته .میدونم صد تا از این بهتر میان ها 

ولی خب این پسرا چرا اینقدر نامردن چرا ما دخترا زود دل میبندیم .من اصلا حتی ردش کردنش هن سختم بود و الان گریم گرفته

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اونی که الان براش مهم نیست

اونم ناراحت صد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

وقتی پسره بد بوده و جواب رد دادی بهش دیگه بهش فکر نکن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

زن بخاطر مادر بودنش خلقتش جوریه که روحش لطیف و حساس و احساسیه، اینم شانس گند ماس که زن آفریده شدیم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

وای منم همینطوریم دلم نمیاد به یکی جواب رد بدم با ناراحتی و هزار جور کلنجار رفتن با خودم جواب میدم بعد میبینم خیلی بیخیالن اونا :) 

من واسه پسرا سردردی ندارما.. اما دلم تنگ ی نفره 

موندم چجوری وقتی حتی لمسی حتی آغوشی نبوده بینمون چجوری من اینقدر حس دارم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چه مشکلی داشت؟؟

اون پسر خوبی بود 

من سنم کمه ۱۹ سالمه 

میخواستم دبواره کنکور بدم و مسیر درسو انتخاب کردم 

اگر میخواستم ازدواج کنم مسیر زندگیم کلا فرق میکرد .راستش دلم نتونست بپذیره ک تلاش نکنم و رشته ایی ک میخوامو نخونم 

از یک طرفی ام خانوادش خیلی پررو بودن

اونم با حربه احساسی منو وابسته کرد داشتم گول میخوردم قبول میکردم 

من طرز رفتار درستو بلد نیستم صدها اشتباه دارم اینجوری ازدواج کنم دو روزه طلاق میگیرم 

نامزد برا چی مگه چکار کرده😐💔

خب من باید بشینم گریه کنم اونم براش مهم نباشه نامرده دیگه