2777
2789
عنوان

بیاین راجبتون حدس بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 55 پست
زدم بگو

به نظرم دورت آدمای سمی زیاده انگار یه جو سنگینی هست وقتی کنار یه عده ای اینا میتونن خانوادت یا دوستات یا ... باشن ولی هرکسی که هست حس بدی به تو میدن ... احساس تنهایی داری ... اعتماد به نفست پایین اومده ... غرور نسبتا زیادی برای اینکه از بقیه درخواست کاری کنی

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعییی دیگه کار داشتم یکم نتونستم بیام😂🥺من بیشترر❤️‍

آهان اوکیه😁

آخییی گیلیگیللییی🍒😆😍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

زدم

به نظرم شما قبلا خیلی احساس تنهابی میکردی طوری که الان روت اثر گذاشته و فکر میکنی ممکنه بقیه هم رهات کنن ... در لحظات سختی از زندگیت هستی و خیلی داخل دوراهی های زندگیت قرار میگیری و تصمیم گیری برات سخته

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

👍🏻😁گیلیلیلیلییییییی🤭🍓

💋✨️🫂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

هر چند با حس چیزی اثبات نمیشه ولی حست چیه راجب چیزی که از خدا میخوام؟

عزیزم این تاپیک فانه نمیتونم به این سوالات جواب بدم چون ممکنه نا امیدت کنه و اصلا مبنای محکمی نداره 

به نظرم شما قبلا خیلی احساس تنهابی میکردی طوری که الان روت اثر گذاشته و فکر میکنی ممکنه بقیه هم رهات ...

خیلی درستهههه 

ممنونم 

اکه میشه میتونین بگین کی شاغل میشم  ، کی ازدواج میکنم ؟

بازم گزارش میزنم 

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

خیلی درستهههه ممنونم اکه میشه میتونین بگین کی شاغل میشم ، کی ازدواج میکنم ؟بازم گزارش میزنم

عزیزم حس ۶ نیستما و صرفا جهت سرگرمیه ولی حدس میزنم شاید ۱ الی ۳ سال دیگه