2777
2789
عنوان

بیاین راجبتون حدس بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 55 پست
بگو بگو بگو🎀🦋گناه دارماااا🥺

سلام ملیکا🙄😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بگو بگو🎀🦋گناه دارماااا🥺

به نظرم دختر آسیب دیده ای هستی ولی یه دلیل محکم تونسته تورو از اون آسیب نجات بده احتمالا اون دلیل یه آدمه ... از چیزایی که دوست داری خیلی محافظت میکنی ...

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

مرسییی  از همگیتون تاپیکم ترکید 😘❤️❤️

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

دختر درون گرایی هستی و مظلوم و آرومی ... خیلی رو هستی برخلاف بعضی از آدمایی که دورت دو رو بودن ... ص ...

همش درست بوددددد عزیزمممم😍😁💚💚💚

مرسییییییی 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

زدم بگو

به نظرم آدم مودی هستی یعنی یه سری وقتا خیلی امیدواری به آینده و زندگی عالی رو پیش روت میبنی اما بعضی وقتا از همه چیز قطع امید میکنی ... میانگرا هستی ... کمی هم علاقه داری به آشپری 

جواب ندادی ولی😐

چرا عزیزم دارم یکی یکی تایپ میکنم طولانیه طول میکشه جوابتو الان دادم ببین

سلاااام چطورییی🥺❤️‍😂😂😂😂😂🦋

❤️🥹مرسی خوبم خیلی وقته نیستیاااا🤨😅دلم برات تنگ شده بود❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

به نظرم دختر آسیب دیده ای هستی ولی یه دلیل محکم تونسته تورو از اون آسیب نجات بده احتمالا اون دلیل یه ...

دقیقااااااا😁👍🏻

مرسیی❤️‍

گزارش زدم برات

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست