کارشناس استخدام در بیمارستان کدوم رشته بهتر هست؟ از لحاظ سختی کار و حقوق کدوم بالاتره؟
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘
برا استخدامی پرستاری شانس بیشتری دارهاز لحاظ حقوق فرقی ندارنبستگی به سابقه و نوع بیمارستان و اضاف کا ...
بحثم بازار کارش نیست، فقط حقوق و سختی کار
شما اطلاع دقیق از حقوق دارید که برابره؟
پرستاری سختی کار از همه بیشتر هوشبری تمیز تر استرس بیشتردرصورت استخدام حقوق همه یکسان اما مثلا هوشبر ...
حق اشعه چرا؟ یعنی دستگاه ها خطرناک هستن؟! فکر میکردم فقط رادیولوژی این خطر رو داره
تو تهران حقوق پرستار از ۳۰ تومن هست تا بالابا افزایش سمت گاهی ۵۰،۶۰،۷۰
بیمارستانهای دولتی هم؟ شما اطلاع دقیق دارید؟ بقیه رشته ها چی حقوقشون کمتره؟ حقوق هوشبر کمتره؟