2777
2789

یه سال و نیم با پاتنرم بودم اروپا زندگی میکرد اومد ایران من رفتم شهرش فقط شبا شامم میداد دروغم زیاد میگفت با خیلی دخترا قبلا میخواسته ازدواج کنه حتی با یکیشون حرف میزد بعد کات باهاش به من گفته بود اون عاشقمه من نمیخواستمش بعد لو داد خواستگارش بوده باباش نداده هربار دروغاشو بخشیدم ولی اینبار دیگه نتونستم بعد چندوقتیه با آقایی آشنا شدم همشهریمه مودبه خیلی آقاست کم حرفه ولی نمیدونم چرا عذاب وجدان دارم به دلمم ننشسته اصلا هرچند قرار نذاشتیم هنوز،پارتنر قبلیمم زنگ میزنه میگه کاش برگردی دوباره دوستم داشته باشی میگین اگه میگین هردو رو ول کن من شرایط مجرد موندن ندارم باید زودتر برم خونه شوهر

ببخشید قصد جون تون دارند که باید حتما متاهل بشی 

من گزینه اول اگه فقط تنها مرد روی کره زمین هم باشه انتخاب نمیکنم .دومی هم باید زمان بگذارم و رفت و آمد کنم بعد با فکر و مشورت انتخاب کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه به دلم نمیشینه ممکنه بعدا ازش خوشم بیاد؟؟؟

نه همون اول باید حداقل یه کوچولو به دلت بشینه بعدا اصلا نمیتونی دوسش داشته باشب

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

ببخشید قصد جون تون دارند که باید حتما متاهل بشی من گزینه اول اگه فقط تنها مرد روی کره زمین هم باشه ا ...

اخه من وقتی با اولی بودم خیلی عاشقش بودم تو اون یه سال ولی از چشمم افتاد بهمم گفت محاله با خودم ببرمت خارج نمیتونم دردسر داره ممکن نیست،اما این دومی پسر خوبیه ها اما حسی ندارم بهش

نه همون اول باید حداقل یه کوچولو به دلت بشینه بعدا اصلا نمیتونی دوسش داشته باشب

برم حضوری ببینمش بعد تصمیم بگیرم؟ولی نمیتونه حرف بزنه از اوناس حوصلت باهاش سر میره شخصیتش جذاب نیست اما پارتنر قبلیم شخصیتش جوری بود هردختری جذبش میشد 

برم حضوری ببینمش بعد تصمیم بگیرم؟ولی نمیتونه حرف بزنه از اوناس حوصلت باهاش سر میره شخصیتش جذاب نیست ...

بنظرم اره حداقل یه هفته فرصت بده بهش برو بیرون باهاش ببین مدلش چجوریه شاید درونگراست نشون نمیده اخلاقاشو 

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

بنظرم اره حداقل یه هفته فرصت بده بهش برو بیرون باهاش ببین مدلش چجوریه شاید درونگراست نشون نمیده اخلا ...

خیلی محتاطه منم چون دفعه قبل بی احتیاطی کردم خیلی محتاط شدم بخاطر همون وقتمون به سکوت میگذره