2777
2789
عنوان

رتبه برای روان شناسی

82 بازدید | 16 پست

چه دانشگاهی خوبه؟خودم اصفهانم

و اینکه یه رتبه ای باشه که من بتونم بیارم

الان میخوام برم یازدهم

اگه از الان بخونم تا سال کنکور میتونم یه رتبه ۳ ۴ رقمی بیارم؟

قوی🤍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه. من از آبان دوازدهم خوندم و ۱۱۰ شدم. بخونی به نیت تهران، بهشتی، علامه و خوارزمی می‌تونی بیاری ...

خداوکیلی شدی ۱۱۰؟😍😍😍افرییین

نمیدونی هر کدوم چه رتبه ای میخواد؟

بهشتی چطور؟میگن فقط ۵ نفر اولو میگیره

قوی🤍💫

فرقی داره؟روحیم زیاد قوی نیستبالینی به دردم نمیخورهاحتمالا کودک و نوجوانیا مشاور ازدواج

اره با همدیگه فرق دارن و اینکه عزیزم اول باید روحیه خودت قوی باشه چون روانشناسی ‌شغلیه که خود روانشناس باید آرامش داشته باشه و قوی باشه تا بتونه درمان کنه

فرقی داره؟روحیم زیاد قوی نیستبالینی به دردم نمیخورهاحتمالا کودک و نوجوانیا مشاور ازدواج

راجب این رشته حسابی تحقیق کن

با لیسانس کاره تخصصی نمیتونی بکنی و بتید دکترا بگیری حتما و تا اخر بخونی

لیسانس هم یه روانشناسیه خالیه یعنی تخصص رو چیزه خاصی نداره و جامعه

بعد برای فوق لیسانست یکی از گرایش ها مثلا کودک و نوجوان که دوست داریو انتخاب میکنی یا اگر دوست نداشتی همون بالینی ولی برای بالینی خیلی رقابت هست تو کنکور فوق لیسانس و همه این گرایشو میخوان قبولی تو کودک و نواجوان و خانواده راحت تره

حالا اینا اطلاعاتی بود که من داشتم خودتم یه تحقیقی کن که با چشم‌باز انتخابش کنی

خداوکیلی شدی ۱۱۰؟😍😍😍افریییننمیدونی هر کدوم چه رتبه ای میخواد؟بهشتی چطور؟میگن فقط ۵ نفر اولو میگیر ...

پنج نفر که چرته. 

تهران ظرفیتش ۲۴ نفره. بهشتی هم حدأقل همین حدوداست. بیش‌تر هم هست فکر کنم. من دوستم پیارسال با ۱۷۰ آخرین قبولی بهشتی بود که حالا البته قطب قبولی‌ش هم مؤثر بود.

در کل زیر دویست بشی احتمالا نهایتا علامه رو می‌آری. 

تو انسانی رتبهٔ زیر سیصد اگر بخونی خیلی غیرممکن نیست.

اگه علاقه‌ت به مشاوره و درمانه به مشاوره هم فکر کن. اگه گزینه‌هات و شغل مورد علاقه‌ت این‌هاست و به شغل‌های دیگه توی روان‌شناسی علاقه‌ نداری ، مشاوره شاید برات مناسب‌تر باشه. قبولی‌ش هم راحت‌تره.

پنج نفر که چرته. تهران ظرفیتش ۲۴ نفره. بهشتی هم حدأقل همین حدوداست. بیش‌تر هم هست فکر کنم. من دوستم ...

حتی من روش خوندن و... رو هم بلد نیستم

پولی هم ندارم که بخوام خرج مشاور و کلاس کنم

قبولیم خیلیی سخته

قوی🤍💫

حتی من روش خوندن و... رو هم بلد نیستمپولی هم ندارم که بخوام خرج مشاور و کلاس کنمقبولیم خیلیی سخته

آم. من مشاورم‌ اگه دوست داشتی درخواست بده، آیدی بدم، تلگرام اگه تونستم راهنمایی‌ت کنم. شاید کمک بود برات.🤍