دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
واقعا انقدر مغزت کوچیکه که فکر میکنی همچین جیزی باعث میشه کسی بره رابطه داسته باشه یا نداسته باشهفکر ...
قربون دهنتتتت
ملت دارن چیزایی که شنیدن یا میدونن رو اینجا مینویسن که نظرشونو گفته باشن با این چندتا کامنت ایران جن.ده خونه نمیشه که🤦🏼♀️
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂
زمان قدیم کسایی که ارتجاعی بودن و خونی نمیومده خیلی خیلی اذیت میشدن و به عنوان دختری که در خفا رابطه داشته بهش نگاه میکردن و مجبور میشده با یه پیرمرد ازدواج کنه، بعد کم کم سپردن به قابله ها و با معاینه میفهمیدن که واقعا ارتجاعی هس یا طرف رابطه داشته
الآن هم دکتر زنان خیلی راحت تشخیص میده ، حتی بعضی از پسرا که دیگه خیلی خیلی واردن😁 هم تشخیص میدن