2777
2789
ب ب افرین ک گفتی الان دخترای مجردا همگی میرن میدن راحت چون پرده ای وجودنداره بینشون

واقعا انقدر مغزت کوچیکه که فکر میکنی همچین جیزی باعث میشه کسی بره رابطه داسته باشه یا نداسته باشه

فکر کردی همه مثل خودت مغز فندقی هستن که رو این حساب برن رابطه برقرار کنن

عقل خودت کمه بقیه عقلشون کم نیستا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بدن فرق میکنه خودتم متوجه میشی.

پس چرا به عده میگن دروغه 

من خودمم فکر میکنم واقعی باشه آخه چرا خون بیاد بار اول 

ببخشید میپرسم زیاد خون مباد؟من خیلی میترسم واقعا وحشت دارم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا انقدر مغزت کوچیکه که فکر میکنی همچین جیزی باعث میشه کسی بره رابطه داسته باشه یا نداسته باشهفکر ...

توم مغزت ازمن کوچیکتره ک فک میکنی من اینوجدی گفتم خدایا چندسالته گلی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

فقط کامنت روشنفکرابرید بدیدپرده وجود نداره

منظور این نیس عزیزم😐💔

منظور اینه که بکارت عضوی نیس که بشه ترمیمش کرد

و یه صفته که پاک بودن فرد و نشون میده😐🍓🍿

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

پس چرا به عده میگن دروغه من خودمم فکر میکنم واقعی باشه آخه چرا خون بیاد بار اول ببخشید میپرسم زیاد خ ...

واقعا دروغه

دفعه اول هم چون به عضلات و دیواره واژن‌ فشار وارد میشه از اون خونریزی ایجاد میشه

که اونم فقط بعضی ها اینطوری هستن خیلی ها نیستن

مونده به مدل پرده برا من حلقوی بود و کم خون اومد

آها 

خیلی ممنونم 

شرمنده باز دردش مثل پریودی هست یا بدتر؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

واقعا انقدر مغزت کوچیکه که فکر میکنی همچین جیزی باعث میشه کسی بره رابطه داسته باشه یا نداسته باشهفکر ...

قربون دهنتتتت

ملت دارن چیزایی که شنیدن یا میدونن رو اینجا مینویسن که نظرشونو گفته باشن با این چندتا کامنت  ایران جن.ده خونه نمیشه که🤦🏼‍♀️

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

خب بله برای کسی که ارتحاعی هست از کجا معلوم بشه

زمان قدیم کسایی که ارتجاعی بودن و خونی نمیومده خیلی خیلی اذیت میشدن و به عنوان دختری که در خفا رابطه داشته بهش نگاه میکردن و مجبور میشده با یه پیرمرد ازدواج کنه، بعد کم کم سپردن به قابله ها و با معاینه میفهمیدن که واقعا ارتجاعی هس یا طرف رابطه داشته

الآن هم دکتر زنان خیلی راحت تشخیص میده ، حتی بعضی از پسرا که دیگه خیلی خیلی واردن😁 هم تشخیص میدن

چه دکتر احمقی !! پزشکی قانونی حتی مدت کم رو میفهمه ک طرف رابطه داشته یا نه ! بکارت ک خب واقعیه . اون ...

خیلی هم دکتر بوده

شماها با این دروغ خودتون رو گول میزنید