اونطور که جا افتاده و فکر میکنن نماد پاکدامنیه نیست ...یعنی وجودش یا عدم وجوش قطعی نمیتونه قطعی مشخص ...
خب بله برای کسی که ارتحاعی هست از کجا معلوم بشه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اگه متاهل باشی خودت متوجه میشی قبل رابطه با بعد رابطه تغییر میکنه
یعنی واقعیت هست؟
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
خونریزی هم دلیلش اینه که یهویی یه جسم خارجی وارد میشه
ماهیچه های اونجا ممکنه فشار بیاد بهشون خونریزی بخاطر همونه وگرنه باکرگی ویژگیه نه عضو بدن
نمیدونم دیگع راسته یانه چیزیه که شنیدم
تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛. در شبی از تاریخ که این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت.... تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂
ب ب افرین ک گفتی الان دخترای مجردا همگی میرن میدن راحت چون پرده ای وجودنداره بینشون
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
همه دفعه ی اول خون ریزی ندارن...خود من ذره ای خون ریزی نداشتم...هایمن رگ خونی نداره که خون ریزی کنه...اگه خونی هم اومده بابت پارگی مویرگای دیواره ی واژن بوده...حالا یا به خاطر خشکی واژن پاره شدن یا مهارت کم طرف یا واژینیسموس وگرنه هایمن رگ خونی نداره که بخواد خون ریزی کنه.
حالا من دفعه ی اول خون ریزی نداشتم اما بعد سال ها زندگی متاهلی یه بار به خاطر خشکی واژن برام اتفاق افتاد یعنی باکره بودم!!!!ممکنه خون ریزی بار اول اتفاق بیفته ممکنه نیفته ممکنه بار صدم اتفاق بیفته ممکنه نیفته.
تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗
ولی اون پرده فقط در اثر رابطه جنسی پاره نمیشه در اثر چیزای دیگه هم ممکنه پاره شه مثل خودارضایی یا ورزش و یا این که مادرزادی وجود نداشته باشه
برای همین نباید برای این که بفهمن دختر خرابه یا نه به اون پرده دقت کنن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏