من نمیخرم چرا دارن قطع میکنن قیمتش ۸۰۰ هزار تومنه سالانه ۲۰۰ هزار تومن این کارا چیه
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
اوه چه خبرا ..من تازگی رسیورم ۴۰۰ خریدم باز ۸۰۰ دیگم بدم
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همون سریالا رو داغ داغ خود شبکه های ترک میده اونم سه ساعت پشت سر هم. دیوانه ام مگه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
همون سریالا رو داغ داغ خود شبکه های ترک میده اونم سه ساعت پشت سر هم. دیوانه ام مگه
زبونشونو نمیفهمم ولی اسم شبکه و فرکانسشو میگی لطفا
زمانی که فرزندم را در آغوش کشیدم بند بند وجودم سرشار از او شد و تمنای دوست داشتنش تمام جانم را فراگرفت. رویای فردا را پیش چشمانم دیدم و غم هایم را به شب سپاردم تا نسوزد.
جم ما خیلی وقته قطع شده جریانش چیه؟ پولی شده کلا ؟
آره باید پول بدی یه دستگاه مثل رسیور بخری ۸۰۰ تومن سالانه ۲۰۰ تومنم بدی
خدا رو شکر که قیمتش بالاست مادرشوهر من زیاد می بینه منم بخاطر دیالوگایی که همش حرف از خیانت و روابط غیر متعارف و عشق و عاشقی بود بدم میومد چون دختر هفت ساله دارم و دوست نداشتم گوشش این چیزارو بشنوه یا صحنه های دیگشو ببینه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».