2777
2789
عنوان

پاییز مسافرت خارجه کجا خوبه❓

192 بازدید | 21 پست

تازه از استانبول برگشتم البته برخلاف میل باطنیم😑قرار بود تابستون امسال متفاوت باشه و یه جای جدید و جذاب بریم که جور نشد (تاپیک هم زدم دوستان جاهای خوبی رو پیشنهاد دادن اما متاسفانه نشد که بشه)  دوست دارم برای پاییز اگه بتونم برم🥺🙃

خودم انتخابم پاریسه نظر شما چیه؟🙃

کجا پاییزاش قشنگتره؟😍

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که می خوای بریم یزد و کرمان و قشم و بندرعباس

ای جان بیاین منم همینجا ها زندگی میکنم( واسه اینکه شناسایی نشم متاسفانه نمیگم کدوم استان) اما یکی از همینا هستیم پیشاپیش خوشآمد میگم بهت

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

من دارن فک مبکنم پاییزو کدوم قسمت خونه بیشتر باشم ک حوصلم سر نره و بتونم متنوع تر درس بخونم..🤦🏻‍♀️ ...

انشالله درست تموم میشه توهم راحت میشی میری به گردش همیشه

ای جان بیاین منم همینجا ها زندگی میکنم( واسه اینکه شناسایی نشم متاسفانه نمیگم کدوم استان) اما یکی از ...

فدات ❤️

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ولا من به عمرم هیچی از پاییز نفهمیدم .تا یادمه خودم دانش آموز بودم ..بعدش ۶ سال دانشجو...بعدش استخدام آموزش و پرورش ...الان هم بچه هام دانش آموز ... هر کاری میکنم ۳۱ شهریور باید خونه ی خودم باشم که فرداش باید خانوادگی بریم مدرسه ...

پاریس؟کلا فرانسه قشنگهاگر میخوای بری اروپا برو پراگ،بوداپست هم قشنگه،

مرسی عزیزممم

پاییز اروپا سرد هست ولی همه جا قشنگه

آره هواش عالیه بارونییی

ولا من به عمرم هیچی از پاییز نفهمیدم .تا یادمه خودم دانش آموز بودم ..بعدش ۶ سال دانشجو...بعدش استخدا ...

عزیزمممم🥺 اشکال ندارع شما از بهار و تابستان بهره ببرید 

البته که بهتر و تابستون مسافرت بیشتر هم حال میده ها

ساختمان پارلمان بوداپست

مرسی عزیزم