2777
2789

عزیزم فک نکنم چیز خاصی باشه من دیدم اطرافم جنین تو سرش کیست داشته ولی به مرور که هفته بارداری بالاتر رفته اون کیست هم از بین رفته 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو خدا اگه کسی از این برگ سر در میاره بهم بگه پیش دکتر نتونستم برم

چرا نتونستی ؟

برو پیشش حتما

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم فک نکنم چیز خاصی باشه من دیدم اطرافم جنین تو سرش کیست داشته ولی به مرور که هفته بارداری بالاتر ...

آخرش در بار انگشت انگار چیزی نوشته متوجه نشدم شما نتونستی 

آخه متخصص خوب باید چند روز قبل نوبت بگیری برای دو روز دیگه نوبت. دارم

به نظرم الکی داری خودتو نگران می‌کنی ان شالله که هیچی نیست 

من اطرافم زیاد دیدم تو سر جنین کیست بوده قبل اینکه متولد بشه کیست برطرف شده 

یا کلیه متورم بوده و این چیزا

حالا اصلا به خودت استرس نده دو روز دیگه دکترتو میبینی 

استرس اصلا برا جنین خوب نیست 

من یه بار ترس و استرس خیلی شدید داشتم نی نیم یه جا بند نبود همسرم از اون ترسم خبر نداشت بهم گفت چرا حرکات بچه غیر عادی شده 

همسرم هم فهمیده بود نی نی یه چیزیش هست 

بهش گفتم من استرس دارم به خاطر منه که اینجوری می‌کنه 

آخرش در بار انگشت انگار چیزی نوشته متوجه نشدم شما نتونستی

نمی‌دونم کجا نوشته خیلی ریزه و تار به سختی میبینم چی نوشته

عزیزم تو بطن مغز جنین یه کیست هست که فعلا جای نگرانی نداره هرچی سن بارداری بالاتر میره امکان جذبش هست براهمین گفته سونوی فالواپ انجام بدین.۱ماه دیگه میتونی سونوگرافی رو تکرار کنی مجدد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

خود سونوگراف برات توضیحی نداد؟

من فقط کیست هایی که نوشته میدونم که اصلا مهم نیس چند هفته بعد خودش از بین میره. دختر منم داشت یک ماه بعد از بین رفت خودبه خود

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نمی‌دونم کجا نوشته خیلی ریزه و تار به سختی میبینم چی نوشته

ممنونم از کمکت پایین نوشته ب طور کلی عادی جز انگشتان تحتانی و فوقانی متوجه نشدم یعنی انگشتم مشکل داره یا نه 

راستی اسی از این اپلیکیشن های بارداری نصب کن اینجور سوالات رو اونجا وقتی می‌پرسی تجربه های بیشتری هست اینجا نی نی سایته خیلی ها خبر ندارن و نمیدونن این چیزا رو 

من خودم گهواره دارم خیلی چیزا رو درباره بارداری اونجا از خانما یاد گرفتم 

مامانا اونجا خیلی بهتر و راحت تر کمک میکنن

عزیزم اینو یه پزشک باید ببینه

همین الان از طریق برنامه اسنپ گوشیت

برو بخش مشاوره پزشکیش

با یه متخصص زنان صحبت کن

کمکت میکنن

همشونم خوبن 🩵🩵

اکثریتشون من راضی بودم برا خودم استفاده میکنم اندومتریوز دارم

عکس رو قسمت پیام ها میفرستی

چک میکنن جواب میدن نگران نباش🩵🩵

اینطوری توی استرس میمونی

🔴🔴🔴 راستی اولین مشاوره ۱۲۰ یا ۱۳۰ تخفیف داره کدشو از نت بردار

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ممنونم از کمکت پایین نوشته ب طور کلی عادی جز انگشتان تحتانی و فوقانی متوجه نشدم یعنی انگشتم مشکل دار ...

فک کنم منظورش اینه که نی نی همکاری نکرده خیلی که همه انگشت هاشو دکتر چک بکنه 

نگران نکن خودتو