راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوباره بی بی چک زدم منفی بود الان یکماهه پریود نشدم چرااا؟
شاید کیست باشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
ببین منم شنیدم اینجوری میگن من این ماه اقدام کردم به بارداری با اینکه همیشه پریودای من منظمه این ماه تقریباً ۲ تا ۳ روز عقب انداختم بعدشم روز اول به شدت خونریزیم خیلی زیاد بود روز دوم کم شد روز سوم در حد لکه بینی شد و تموم شد به نظرت منم این ماه باردار میشم؟؟
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
ببین منم شنیدم اینجوری میگن من این ماه اقدام کردم به بارداری با اینکه همیشه پریودای من منظمه این ماه ...
من خودم دوتای بارداریام ماه قبلش پریودیم عقب و جلو شد ک گفتن رحم داره آماده میشه واسه بارداری ماه بعدش حامله شدم
من خودم دوتای بارداریام ماه قبلش پریودیم عقب و جلو شد ک گفتن رحم داره آماده میشه واسه بارداری ماه بع ...
آخه من تقریباً دو هفته است شروع کردم ویتامین e و اسید فولیک میخورم میگم به خاطر ویتامین e و اینا نیستش یه وقت مثلاً پریودم افتاد عقب سه روز؟بعد آخه من ماه قبلی دقیقاً روزای تخمک گذاری شبی یه بار اقدام کردم یعنی خیلی به نظرم عجیب بود تو دوره تخمک گذاری اقدام کنم و باردار نشم
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁