2777
2789

ما خودمون وضع مالیمون متوسط 

پدر کارمند بازنشسته 

مادر خانه دار 

خونه مون ویلایی نزدیک به مرکز شهریم اما خونه معمولیه

یه خونه هم تو شهرستان داریم خونمون خیلی تجملاتی نیست سمند داریم ولی خیلی ماشین سرحالی نیست خود عروس خانم هم که خواهرم باشه معلم غیرانتفاعی هست و حقوق متوسطی داره

حالا مشخصات خواستگار : پسره تو بازار کار می‌کنه باباش کله گنده بازاریه و تو صنف خودش مدیریت داره خونشون بالا شهره ماشین بابائه وارداتیه تو چندتا شهر دیگه خونه و باغ داره سفر عادیش با زنش روسیه و چین هست . ولی سفرای ما داخلیه بیشتر ، خلاصه می‌خوام بگم که پولدارن البته پولدار تازه به دوران رسیده نیستن 

حالا پسر این خانواده به خواهر من علاقه مند شده و میخواد بیاد جلو خواهرم مخالفه میگه خانواده و سبک زندگیمون یکی نیست 

❤💙💚

علاقه هم مهمترین چیزه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم خواستگار های قبلش هم خوب بودن ولی میگه اونا سنتی بودن میومدن می‌دیدن میخواستن قبول میکردن نمی‌خواستن میرفتن ولی این نه دوست ندارم بیاد و پدر مادرم جلو اونا شرمنده بشن 

❤💙💚

اره بابا 

ولی خوب بشناسین 

اگر خانوادش شخصیت نمایشی هستن ولشون کنین 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

پسر تحصیلکرده هست یا نه؟

بالاخره باید یه آشنایی اولیه صورت بگیره که طرفین بتونن به یه نتیجه اولیه برسن

خواهر شما هم دلیلی نداره شرمنده اوضاع متوسط خانواده باشه

درست هم کفو بودن مالی واقعا مهمه اما شاید در موضوعات دیگه شما و خانواده بهتر بودید

یا اصلا اونی که نپسندید شما باشید

پسر تحصیلکرده هست یا نه؟بالاخره باید یه آشنایی اولیه صورت بگیره که طرفین بتونن به یه نتیجه اولیه برس ...

اره تحصیلات داره و از نظر مالی می تونن زندگی اداره کنه ولی خانوادشون خیلی از ما سرترن تو بحث مالی

❤💙💚
شخصیت نمایشی مثلا چی اینکه به رخ بکشن منظورته؟

ما هم اینجوری بودیم خواهرم ازدواج کرد ولی بهم خورد 

خانواده شوهرش خانواده شخصیت نمایشی بودن  

اول اینکه مارو در هیچ مسئله ایی قبول دار نبودن چون ما پول کمتری داشتیم نسبت بهشون و ارزشی قائل نمیشدن  مثلا خواهرم پرستاره میگفتن برای ۱۰ تومن اگر میری زیر مریض بگن میکشی ک بیا ۲۰ تومن ماهانه بران میریزیم نرو(تحقیرای اینجوری) 

از اون طرف مدام داشته هاشونو به رخ ما میکشیدن  و طوری برخورد میکردن ک انگار ما هیچی ندیدیم و نمیدونیم .مثلا خونه ی خاله دامادمون سوبلکس بود وقتی پشا کرد میگفتن  این خونه سوبلکسه استخرداره فلان ۵۰ میلیارد خریدنش و ... 

فهمیدی از کدوما بودن دیگه 

اگر از اینان ولشون کن 

یا مثلا یکسره بشینه برا مامانت از سفرای خارجیش حرف بزنه و ...

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ما هم اینجوری بودیم خواهرم ازدواج کرد ولی بهم خورد خانواده شوهرش خانواده شخصیت نمایشی بودن اول اینک ...

نه پسره پز پزو نیست حتی مثلا ب خواهرم گفته مامانم رفته چین برگسته گفته اصلا به هیچکس هیچی نگید که ما کجا رفتیم و چکار کردیم یا چیزی میخرن مث ملک به کسی نمیگن

❤💙💚