2777
2789
عنوان

مهمون نیاد چیکار می کنید

101 بازدید | 7 پست

سلام خواهر شوهرم ۲ ۳ روز پیش  بهم پیام داده بود که میخام بیام خونتون منم گقتن باش بیا امروز صبح به شوهرم پیام داده که کار دارم نمی تونم بیام رفته خونه خواهرش حالا منم تمیز کاری کرده بودم حتی چون بچه کوچیک دارم غذامم از دیشب پخته بودم شما بودید چه کار  می کردید 

هیچی خوشحال میشدم که خونه ام مرتبه و غذاهم حاضره. 😁

بابچه و همسرم میرفتیم پارکی جایی خوش میگذروندیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی 

واسه خودم هم زیادپیش اومده که جایی بخوام برم وبعدمشکلی برام پیش بیاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هیچی اون از صبح خبر داده که نمیاد حالا شما چون بچه داشتی از شب قبل پختی ناراحتی نداره .تمیزیه خونه هم که خودت لذتشو میبری .شامم امادست برو کیف کن خوشحال باش 

قاضی خداست ...

به بلاهات 

سر کمتر درد سر کمتر 

دوباره بخواد بیاد  یه چیز ساده همون لحظه درست بکنتا چشم به راه نزارتت

مهم اینه خونه هات تمییزه غذاتم آماده 

🤴👸.دلشاد هستم....همسرم دوستت دارم