2777
2789
عنوان

چقددررر اکالا خوبه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 60 پست
افق کوروش خیلی میکشه روی قیمتا مثلا ۳۰درصدبیشترازقیمت اصلی میذاره ولی ۲۰درصدتخفیف میدهمیگی عه چقدرقی ...

من کاری به اون ۲۰ درصد تخفیف ندارم همیشه قیمت اصلی رو با قیمت بازار مقایسه میکنم و واقعا اکالا جنس ارزون زیاد داره

فقط صنوبر🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاری به اون ۲۰ درصد تخفیف ندارم همیشه قیمت اصلی رو با قیمت بازار مقایسه میکنم و واقعا اکالا جنس ا ...

من که هرچی حساب کردم دیدم گرونترازجاهای دیگه میفروشن 

۲سالی میشه که دیگه خریدنمیکنیم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من شهرستانم یعنی اگه خرید کنم یه پفک از استان واسم میارن؟

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

قیمتاش‌م مقایسه کندی جی کالاهم ی ساعته میارهاکالاتخفیف جداندارهدیجی کالا۶۰تا۷۰تومن تخفیف جداداره

اتفاقا تخفیف جدا داره 

چند روز یه بار ۵۰ تومن تخفیف میده

همیشه خرید ازش برام سودمند بوده واقعا

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من شهرستانم یعنی اگه خرید کنم یه پفک از استان واسم میارن؟

اره البته کلا خرید زیر ۱۵۰ نمیاره

من همیشه خرید هامو جمع میکنم ب ۱۵۰ میرسونم بعد میخرم ازش 

فقط صنوبر🌹

اره البته کلا خرید زیر ۱۵۰ نمیارهمن همیشه خرید هامو جمع میکنم ب ۱۵۰ میرسونم بعد میخرم ازش

اهاا

ــ ـ ـ ـ  ـ ـ   ـ . . .  . ــ ـ ــ  ـ ـ    ـ ـ ـ ـ  ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ  ـ ـ ـ   ـ ـ ـ ـ .  ‌  ‌من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم..   ‌ ‌  ‌‌۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂   ‌ ‌ ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

اره خوبه.تا ماه پیش ارسال رایگانش ۱۰۰ بود الان شده بالای۱۵۰ تومن خرید.

و اینکه به جای هزینه ارسال هزینه اماده سازی میگیره همونه دبگه.

چند بار شیر و ماست و پنیر سفارش دادم با تاریخ انقضای یک روزه فرستادن واسم و اصلاپیگیری نمیکنن

من روغن زیتون ۲۰۰ تومنی ازشون خریدم نداشتن بزرگش رو ۶۰۰ تومنی فرستادن. آخرش پشتیبانی زنگ زد بد و بی راه گفت. گفت باید بقیه پول رو بدی نمیتونیم بیام پس بگیریم یا پولش رو بدیم. منم دیگه ازشون خرید نکردم

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!