2777
2789

شوهرم کلا مرد آروم و نجیبیه 

یه همکار داره خیلی قلدری میکنه با همه. توی ماشین بودن با یه سرپرست دیگه و راننده. همکارش کیفش را هل میده سمت شوهرم تا پهن تر بشینه. شوهرم چند روزی کارش نداشت ولی دید هرچی نگه این بدتر میکنه و جای کمی براش مونده. 

شوهرم دستش را تکیه میده به کیفش که جمع کنه ببره اونور تر. چند بار اینکار را میکنه یدفعه همکارش میگه چته؟ شوهرم میگه کیفت جای من را گرفته بزارش اونورتر. یارو میگه نمیخوام بچه خوشگل با اون کلت!

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

شوهرم دیگه از حالت آرومی در میاد اونم همین حرفاش را چندبار بهش میگه. یارو دست میندازه روی شونه شوهرم فشار میده ، شوهرم هم دست میندازه روی شونه اش را محکم فشار میده مثل اینکه طرف کم میاره چون شوهرم ورزشکاره و با لباس عضلاتش مشخص نیست همکارش فکر کرده میتونه گوشمالی بده . دیگه تا شهر هیچی نگفته 

شوهرم میخواسته پیاده شه بهش دست داده گفته ناراحتی نمونه. 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق توضیحات شما مشخصه که اون آقای همکار 

بستری در بخش روان و اعصاب لازم بودند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
شوهرم دیگه از حالت آرومی در میاد اونم همین حرفاش را چندبار بهش میگه. یارو دست میندازه روی شونه شوهرم ...

چه حرکات عجیبی از خودشون درآوردن

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

حتماشوهرت بالاترازاون بوده واینطوری داشته عقده گشایی می کرده

کلا با همه اینجوریه

داداشش مدیر یه بخش مهمی است اینم هوا برداشته