2777
2789
عنوان

بسته رایگان مای لیدی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 66 پست
چه جالب.. منم زدم ببینم چی میشه🌚

چطور؟؟؟؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

وقتی پست میکننروش ننوشته نوا بهداشتی؟من یبار برام ارسال کردن تو کارتن نبود لا بسته بندی خودش ارسال ش ...

🤣🤣🤣🤣🤣رفتی پست نوار تحویل گرفتی؟

یا مثلا پستچی آورد در کوچتون؟😁😁

حالا اشکالی نداره نواره دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت شونیز هم همینطوره برا تولد یه پک شکلاتی هدیه می‌فرسته سورپرایز خوبیه

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾