2777
2789
عنوان

بسته رایگان مای لیدی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پست میکننروش ننوشته نوا بهداشتی؟من یبار برام ارسال کردن تو کارتن نبود لا بسته بندی خودش ارسال ش ...

دقیقا منم به این فک میکردم اخه من  کد پستی مغازه بابامو دارم برام سفارش وتینا اونم مغتزش وسط بازاره  فک کن برسه و نوشته باشن نوار بهداشتی و نام من ...

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم سالها پیش گرفتم بسته هدیه اش رومن اولترا ابریشمی بلندش رو استفاده میکنمعالیهبوش هم به خاطر عطر ن ...

آره واقعا عالیه

برای روزای اول هم اولترا استفاده میکنید؟

آره واقعا عالیه برای روزای اول هم اولترا استفاده میکنید؟

آره عزیزم من کلا اولترا بلند استفاده میکنم 

یه مدل دیگه هم اخیرا گرفتم ماکسی خیلی خیلی بزرگ، اونم خوبه،چون انتهاش خیلی پهنه 

ولی اولترا چون نازک تره باهاش راحت ترم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
دقیقا منم به این فک میکردم اخه من کد پستی مغازه بابامو دارم برام سفارش وتینا اونم مغتزش وسط بازاره ...

اره

من قشنگ ابروم رف  

ببار برا خودم سفارش دادم یبار برا خواهرم  یه شهر دیگه بود  دفعه اول

دیدم اینجوره هنگ کردم  خواهرم دعوام کرد 

دفعه دومی  بسته  رسید اصلا نرفتم بگیرم از خجالت🤣🤣

من ک جرات نمیکنم شاید الودس

از خود مای لیدی ارسال میشه عزیزم فرقی نداره با مال تو مغازه

معمولا برای بازار کار خودشون این بسته ها رو میفرستن که خریدار با نوع‌های مختلف نواربهداشتی آشنا بشه و باز بخره

وقتی پست میکننروش ننوشته نوا بهداشتی؟من یبار برام ارسال کردن تو کارتن نبود لا بسته بندی خودش ارسال ش ...

اره زده مای لیدی رو بستش🥺😂

اشکال نداره بابا