dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 عنوان کسی چرخ خیاطی جانتک داره بیاد لطفا 37 بازدید | 4 پست سلام خانوما مامانم یه چرخ خیاطی تازه خریده این قسمتی که نوع دوخت هست نمی چرخه از چیه میشه یکی راهنمایی کنه اصلا برنمیگرده عقب که بزاریم رو دوخت ساده 1404/06/23 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gol_bahary عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 507 چرخ منم همینطوره !!!!چرخ من یه مشکل اساسی هم داره که موقع دوخت قفل می کنه ، هر چقدر هم دستکاریش می کنم فایده نداره😒😒😒😒
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 چرخ منم همینطوره !!!!چرخ من یه مشکل اساسی هم داره که موقع دوخت قفل می کنه ، هر چقدر هم دستکاریش می ک ... نوع دوخت بردم رو جی گذاشتم حالا برنمیگرد انگاری قفل کرده جلو میچرخه ها عقب نه
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 چرخ منم همینطوره !!!!چرخ من یه مشکل اساسی هم داره که موقع دوخت قفل می کنه ، هر چقدر هم دستکاریش می ک ... من پیدا کردما قفل که میکنه نخ باید درست نه کنی از بالا که به دور میچرخونی اونو سفت نچرخون یکم موقع دوخت سوزن بالا نبر بیار سوزن رو پاچه بعد دوخت بزن
dokhimarii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 542 چرخ منم همینطوره !!!!چرخ من یه مشکل اساسی هم داره که موقع دوخت قفل می کنه ، هر چقدر هم دستکاریش می ک ... نوع دوختم همین طوره باید جلو ببری تا بره رو ای عقب بردن اشتباهه