2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم خرج داداشتو تو میدی

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 23 پست

خود واقعیتو قبل از ازدواج رو کردی

من به شخصه همچین حرفی نمیزنم با اینکه کارتاشون دست همدیگس حساباشون با همه من اصلا دخالت نمیکنم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سوال واست پیش اومده. زنش میشدی بعد میدیدی همش خرج داداشت مامان باباش میکنه خوب بود؟

بگو ن و برو. تو این وضعیت اقتصادی این یکی خرج داداششم میده

پسر ۲۵ساله بره کار کنه.  مگ بابا ندارن ک ایشون خرج میده

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین حالا کاری ندارم که همین اول کاری اینو گفتی اصلأ امکان داشته یه چیزی بگه تا داداشش براش بخره

ولی اینکه اونم برگشته بهت گفته آره بزرگترشم و اینا بدون اون داره خرجشو میده 

به نظر من کات کن ولی نذار بفهمه دلیلش اینه بوده 

مردی که خرج خانوادشو میده تا آخر همون‌جوری میمونه 

من خیلی دیدم بعد از ازدواج پشیمون شدن و بعدش دیگه راهی نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اینم بگم من برادرام خودشون هر دو پولدارن

اما گاهی معامله میکنن  که شریکن 

و همین حالت پیش میاد مثلا بزرگتره به کوچیکتره کارتشو میده

در واقع بزرگتره سهم خودشو داره میپردازه و پولی به داداش کوچیکترم نمیده!

دوست پسر شما هم حتما خرج برادرش رو نمیده و از لج شما اینو جلوی داداشش گفته 

بدون هم دوست پسرت هم برادرش خیلی ازت دلخورن 

حواست باشه تا جایی که بهت مربوط میشه کندوکاو کنی

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اشتباه گفتی ادما تو مجردی شاید خرج برادرشون کنن با خرج برادرو دادن فرق داره  

من کارتمو شاید بدم داداشم بگم فلان چیز بدم نباید توضیح بدم به کسی که هنوز رسمن تو زندگیم نیست اگه تو این شرایط بهم  بگه خذج داداشت و میدی میگم اره

میگفتی این فسیل خودش باید سرپرست ۶ خانوار باشه

قرار بود برای شام یه چیزایی بخرن یادم نیست برای اوایل رابطمون بود این اتفاق

بعد اون خودش گفت میرم خرید کنم یخچال و پر کنم قراره برم یه جایی چند روزه نیستم داداشام اینجان 

منکه کلا دخالت نکردم ولی اونا خودشون کار میکنن من منظوری نداشتم الان اون دو تا داداشاش متاهلن  

حقیقتا با خودم گفتم شاید من اشتباه کردم ولی حالا میفهمم باید بیشتر فکر کنم