2777
2789

پدر من بخاطر دیابتش یه چشمش کلا نمیبینه ی چشم دیگه شم تاره🥲 تازگیا اینجوزی شده کمتر از ۱ ساله دیگه رانندگی هم نمیکنه 🤦‍♀️ چهره هممونو تار میبینه

امروز بهش گفتم، بابایی کار محمد( همسرم) ی جوری شده من ی وقت اگ مریض شم نمیتونع بهم برسه سرش شلوغ شده مثلا نمیتونع چند روز مرخصی بگیره

بابام بهم گفت نگران نباش مریض شدی بهم بگو من با یه چشمم پیدا میکنم

انقدر گریع کردم اینجوری گفت😭😭 توروخدا برای سلامتیش دعا کنین ک اون یگی چشمشو از دست نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم 🥺

خدا همه پدر هارو سلامت نگه داره

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!