2777
2789
عنوان

الان که لاکژل ممنوع اعلام شده یعنی نمیشه زد دیگه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 33 پست

تو ایران فکر کردی این چیزا مهمه ؟ اصلا یه بنده خدایی استوری گذاشته بود کلی ناخنکار فوش نوشته بودن براش که چرا نون مارو آجر می‌کنی. لاک ژل که هیچی اون دستگاهی که دستتو می‌کنی تا لاکت خشک بشه سم خالصه. تو اروپا دیگه بیخیالش شدن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه توریست انگلیسی صحبت می‌کردیم تعجب کرده بود از این حجم عمل بینی..

حالا خودت عملی چیزی داری یا ن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ایران ممنوع نشده بعضی کشورهای اروپایی و آمریکا ممنوع شده و احتمالا به زودی همه ی مواد فاسد شده و تاریخ انقضا نزدیک رو بفرستن این جا و لابد ارزون تر هم میشه 

البته خود شخص باید عاقل باشه که انجام نده که متاسفانه...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تو ایران فکر کردی این چیزا مهمه ؟ اصلا یه بنده خدایی استوری گذاشته بود کلی ناخنکار فوش نوشته بودن بر ...

اره موافقم خود یووی هم باعث سرطان پوست میشه

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

آره عمل زیبایی دیگه همه گیر شده  تو ایران خودم رو مجزا نمیدونم تو خانواده ی خودمونم چن نمونه داریم . خانمای اروپایی درصد زیادشون نچرال هستن و بنظرم زیبایی در نچرال بودنه 

ایران ممنوع نشده بعضی کشورهای اروپایی و آمریکا ممنوع شده و احتمالا به زودی همه ی مواد فاسد شده و تار ...

من که دیگه انجام نمیدم برای من کاشت نبود فقط لاکژل بود

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

ایران ممنوع نشده بعضی کشورهای اروپایی و آمریکا ممنوع شده و احتمالا به زودی همه ی مواد فاسد شده و تار ...

تو ایران چیزی ممنوع نمیشه 

حتی واکسن که اغلب کشوارهای اروپایی ممنوع شد 

تمام مواد سرطانزاها مال ایرانه 

چون جاهای دیگه نمیخرن ازشون 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

من خودم تحت تاثیر جو‌ جایی  که دارم توش زندگی میکنم قرار گرفتم بالاخره خیلی وقتا به عمل زیبایی فکر کردم وسوسه شدم اصلا دروغ چرا اگه پولشو داشتم حتما انجام میدادم. اما واقعا تو کشور های جهان اولی عموم مردم ساده هستن بدون عمل زیبایی هیچ تغییری. یه عده خیلی خاص شامل چهره های معروفشون یا یه دسته از مردمشون اهل عمل زیبایی و ژل و این چیزا آن اون وقت ایران وضعیتش جوری شده وارد دبیرستان دخترونه میشی۳۰ نفر بینی عمل کردن مژه کاشتن ابرو فیروز کردن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
و چقدر عجیبه اروپایی ها دارن بر می‌گردن ما هنوز تو راه رفتنیم . اونا فهمیدن همین کارای غیر طبیعی به ...

اینجوری نیست که تازه فهمیده باشن.از اولش معلوم بود.

کرم ضدآفتاب برای این اختراع شده که اثر مخرب اشعه یووی آفتاب رو کم کنه، اونوقت بخوای لاکژل بزنی باید دستت رو در معرض تابش مستقیم یووی قرار بدی که خشک بشه. دیگه آدم بی‌عقل هم می‌فهمه این ضرر داره.

بحث اینه که صنعت مد هر چند سال یه بار با کف‌گیرش یه همی به آش شلم‌شوربای دنیا می‌زنه. الان احتمالا می‌خوان یه چیز دیگه رو بیارن رو مد که قبلیه رو دارن از مد می‌برن.

بحث امکانات و رفاه هم هست. کشوری که مردمش رفاه خوبی داشته باشن، قانون‌گذاری درست باشه، آموزش درست باشه، مردمش انقد سطحی فکر نمی‌کنن که همش دنبال پیروی از مد و کارهای زیبایی باشند. از طرفی، در مملکتی که تحصیلات بی‌ارزش و بیهوده شده خب معلومه همه میرن سمت ناخنکاری و آرایشگری. وقتی عرضه باشه خب تقاضا هم هست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من خودم تحت تاثیر جو‌ جایی که دارم توش زندگی میکنم قرار گرفتم بالاخره خیلی وقتا به عمل زیبایی فکر ک ...

درست میگید عزیزم کاملا درک میکنم.دختر من زیباست صورتش اصلا احتیاج به تغییر نداره ولی به قول خودش آدم تو جو جامعه قرار میگیره فکر می‌کنه یه چیزی کمه باید یه کاری بکنه..

تو ایران چیزی ممنوع نمیشه حتی واکسن که اغلب کشوارهای اروپایی ممنوع شد تمام مواد سرطانزاها مال ایرانه ...

از خدامی خوام این واکسنا هم  ممنوع بشن 

چقدر هستن تو همین ایران که میگن چقدر ضرر داره برا بچه ولی باز...

مثلا الان شیش ساله ها نزنن اجازه میدن برن مدرسه؟

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...