2777
2789
عنوان

الان که لاکژل ممنوع اعلام شده یعنی نمیشه زد دیگه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 33 پست
اینجوری نیست که تازه فهمیده باشن.از اولش معلوم بود.کرم ضدآفتاب برای این اختراع شده که اثر مخرب اشعه ...

تک تک حرفاتون درست . آره واقعا شاید ی مد جدید تو راهه از همین مد ها که میره رو بورس ی عده دارن سود میبرن و مطمئنا قرار نیس اینچیزا رو حذف کنند .

و چقدر عجیبه اروپایی ها دارن بر می‌گردن ما هنوز تو راه رفتنیم . اونا فهمیدن همین کارای غیر طبیعی به ...

تو ایران زیبایی واسشون مهمتر از سلامته

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدامی خوام این واکسنا هم ممنوع بشن چقدر هستن تو همین ایران که میگن چقدر ضرر داره برا بچه ولی باز ...

باید مادرا مقاومت کنن وازشون امضا بگیرن بگن اگه بچه من بعد واکسن اتفاقی افتاد گردن شماس 

خیلی دیدم نزدن چون داره همه گیر میشه خداراشکر 

به هیچ عنوان نزنید 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم