2777
2789

تنها چیزی که ازش آرامش میگرفتم نماز بود اما الان اونم دیگه آرومم نمیکنه دیگه وقتی وضو میگیرم حال دلم خوب نمیشه چرا 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ببین اینم جزوی از حیله های شیطانه مثل تنبلی مثل خیلی از وسوسه های لیگه فط باید در مقابلش ایستادگی کنی و بگی خدایا چون تو می خوای می خونم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

ببین اینم جزوی از حیله های شیطانه مثل تنبلی مثل خیلی از وسوسه های لیگه فط باید در مقابلش ایستادگی کن ...

اخه خدا دیگه تو زندگی من نیست گم شده من حالم بده من خسته شدم من دیگه نمیتونم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میت نی واردش کن به زندگیت ناز رو ول نکن اون بهترین راه پرواز به سمت خداست پر رنگ تر بگیرش 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

استغفرالله. اين چه حرفيه كه ميزني؟!

خدا هميشه هست. 

اين ما هستيم كه گمش ميكنيم. 

گاهي انسان اينجوري ميشه. ولي تو اصلا نمازتو ول نكن. دوباره حالت خوب ميشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.