2777
2789
عنوان

نظرتون راجب خاستگارم

119 بازدید | 15 پست

پسرداییمه

۳سال اختلاف سنی داریم

خونه نداره.ماشین کوییک داره

شغلش هوا و فضا توی نظامه

شغلش تهرانه(ما خودمون جنوب کشوریم)

که باید منم برم تهران اونجا کرایه کنه ولی خب میتونه خونه تو منطقه خودمون جنوب بگیره

درامدش۶۰تا۷۰تومنه

حالا راجب خودم بگم

پشت کنکوریم دارم برا کنکور میخونم

از لحاظ پوشش راحتم ولی افراطی نیستم درحد شال نزدن(که اونم اگه تو منطقه خودمون باشیم میزنم)

ارایشم دارم

نچرالم ولی میخوام بینیم عمل کنم

قدمم متوسطه

ویژگی های اون بگم

قیافش قشنگه به دل میشینه 

قدش۱۸۵یا۱۸۰تقریبا(اینجوری ک دیدمش)

ولی یه خواهر کلاس۶داره که مامانجونم گف تاپ دامن پوشیده بهش گیر داده ک اینو نپوش

یا به مامانش گفته خواهرم کوچیکه اینستا نصب نداشته باش(خودش اینستا داره ولی پیجش پیویه یه دخترم توش نیس)

اینم بگم خانوادم کلا خودشون عقب کشیدن میگن هرچی خودت میدونی

نه میگیم خبه ن میگیم بده

(چون منو میشناسن اگه راضی نباشم میندازم گردن اونا)

اینم اضافه کنم که بابام و داییم شریک هستن نمیدونم مهم بود یا نه ولی خب گفتم بگم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش، داری؟

بدم ازش نمیاد

ولی اینجورم نیستم که بگم اره حتما میخوام

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین هرگونه دودلی ضعفه، اگر حتی کمی دودلی بگو نه، بعداً پشیمون میشی

درضمن مشکل شغلش هم هست، اینکه دوره بده، خونه ی کرایه ای هم بده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نظرت خودت چیه

از اینکه برم تهران

یا اینکه بددل باشه میترسم

بقیش اوکیه

بنظرم شرایطش خوبه.

اینکه میگن بمون عشق و حال کن جووانی کن همش مزرخفه،

چون تهش دوست پسر میگیری با هزار دل شکستگی ولت میکنه.

ازدواج کن زندگیتو کن.

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

ببین هرگونه دودلی ضعفه، اگر حتی کمی دودلی بگو نه، بعداً پشیمون میشیدرضمن مشکل شغلش هم هست، اینکه دور ...

والا الان درحد اینکه گفتن بیان برام

حتی حرف هم نزدیم

ولی خب بیان جلو بعد رد کنیم یه جوریه چون پسرداییمه

شغل ثابتیم که هس خوبه ولی با نظامی بودنش مشکل داشتم که گفت کلا توی قسمت هوافضاشه مشکلی نداره

خونه هم کرایه هس یا اگه بخواد بخره با وامش ماهی۲۰تومن باید قسط بده که با۴۰تومن نمیشه زندگی کرد خرجا بالان

ببین به نظرم از چند نفر نظر بپرس مشورت کنببین مرده میتونی زندگی جمع کنه یا نه

والا سه سال تهرانه از پس خودش بر اومده

پس اندازشم همش ربع سکه گرفته

پس انداز خوبی داره

واسه همین احساس میکنم برا زندگیش برنامه داره

بنظرم شرایطش خوبه.اینکه میگن بمون عشق و حال کن جووانی کن همش مزرخفه،چون تهش دوست پسر میگیری با هزار ...

خودمم دوست ندارم سن زیاد ازدواج کنم

ولی الانم دیرنیس

از طرفیم میگم شرایطش درکل خوبه بجز اون دومورد ک گفتم

والا الان درحد اینکه گفتن بیان برامحتی حرف هم نزدیمولی خب بیان جلو بعد رد کنیم یه جوریه چون پسرداییم ...

اتفاقا دو سال سخت بگذره با وام بهتره تا بعداً خدا تومن پول خونه بشه که نداشته باشید، ببین چنتا عیب داره، یکیش اینه فامیله، به محض ازدواج روابط فامیلی تحت شعاع قرار میگیره، تغییر کاربری میدن، اگر میشد تهران خونه بگیره خوب بود چون هم صاحب خونه میشدید هم ازش دور نبودی، تو کنکوری هم هستی، البته این چیزی نیست میتونید صبر کنید اگر نظرش مثبت بود، یه سری حرف های روتین بزنید، اگر به نظرت اوکی بود توی عقایدش کنکاش کن، طی کنید باهم چطور سبک زندگی رو میپسندید، حتما دقت کن، الان چند سالته؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

اتفاقا دو سال سخت بگذره با وام بهتره تا بعداً خدا تومن پول خونه بشه که نداشته باشید، ببین چنتا عیب د ...

حقیقتا برای خونه میتونه تهران بگیره

ولی سکه هارو باید بفروشه و وام خونش بگیره

(سکه هارو همون جزو مثقال های عروسی درنظر میگیرن که بعدا قرار بوده بدن به من)

ازطرفی اگه سکه هارو فروخت دیگه نمیتونه بگیره چون درگیر وام خونه میشه

بخواد از خونه هم بزنه به نامم همون اول که نمیشه بهش اینو بگم

ولی بهش میگم خونه همون مستاجری باشیم

یکی دوسال ک بگذره یکمم به خودمون بیایم سکه یا طلاهارو بفروشیم وای از خونه به نامم بزنه

توی عقدم که قطعا خانواده اجازه رفتن به تهران پیشش نمیدن 

حالا همون یکی دوماه اونجا میمونه بعد میاد شهر خودمون میتونم ببینمش

(که از نظرم مشکلی نیس چون کنکوریم میخوام برا کنکور بخونم تازه فاصله هم بهتره)

خودمم۱۹سالمه