2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصر منم یا جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 34 پست
اون تموم وسیله هاش اماده هست دختر یکی یدونش اصلا استرس نکشیده پول تا دلت بخاد زیر دستش هست مثل منو ...

ببین بحث پول نیست اصلا..وقتی میخوای جهیزیه بخری باید فکر خیلی چیزا رو کرد .فکرنوع چیدمان تنوعش طرز ست کردن وسایل .غافل بشی میبینی حواست نبوده پول رو دادی ولی چیزی که به دردت نمیخوره وبا وسایلت هماهنگ نیست خریدی .اونوقت که بخوره تو ذوقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بحث پول نیست اصلا..وقتی میخوای جهیزیه بخری باید فکر خیلی چیزا رو کرد .فکرنوع چیدمان تنوعش طرز س ...

۴ ساله عقده همه چیزش اماده هست از قبلم سفارش داد فقط برای این رفته که تحویل بگیره باروه چون تحویل در کارخونه هست

درگیری فکری زیاده واقعا یادش رفته شاید بنده خدا

مادرشوهر خیلی ادم مهربونیه میشناختش گفت  عزبزم ناراحت نباش  کلا همینجور ادمی هست لوسه هیچی برام مهم نیست نه اخترامی نه چیزیی

اما دلم خیلی شکست چون انگاری براش مهم نیست ادم

درکت میکنم ولی به عنوان یه تجربه و شناخت از آدما بهش نگاه کن. البته نه اینکه نسبت بهش گارد بگیری.. تجربه شد که آدما متفاوتن. هم رو مثل خودت نبین

اما من میخاستم باهاش راحت باشم عین خواهر اما اون حس رقابت اینا داره

عزیزم من تو تهرانم اتفاقا چند روز پیش با دوستم که عروسی برادرشه رفتیم همه جارو دیدیم قیمتا از 2 و نیم شروع میشه به بالا اگر لباس مجلسی خوب میخوای، و این که اگر محدودیت قیمت و پول نداری برو از کوچه برلن بگیر در کل باید حداقل 2 و نیم پول داشته باشی برای ساده ترینش و با پنج تومن بیای یه مدل خوب میخری