2777
2789
عنوان

چیکار کنم حسودی نکنم

195 بازدید | 22 پست

عروسی برادرم چند روز دیگست پدر مادرو داداشم سنگ تموم گذاشتن واسه عروس از طرفی خانواده عروس هم جهیزیه عالی دادن

من ده سال قبل عروسی کردم همه جهازمو با حقوق خودم خریدم  بابام بعد هر خرید غر میزد میگفت میخای چیکار اینا اشغالن خریدی مامانمم با پرچم شهرداری واسه من روبالشی درست کرد

خانواده شوهرمم بدتر از همه نه تالار نه طلاهیچی اونا از خانواده من خسیس تر بودن

با پول شوهرم تو خونشون عروسی گرفتن همه کادوها م بالا کشیدن

الان دارم فشار میخورم

https://eitaa.com/lady_stor

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرچم شهرداری😐

ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

شما شرایط و تشریفات عروسی ها و امکانات ۱۰ سال قبل رو با الان مقایسه میکنی ؟یه کم منطقی باشید 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
آره بخدا خونشون روبروی شهرداری یکی از کارگرا آورد داد به بابام مامانم درست کرد روش آرم شهرداری داره

خدا کمک کنه

ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . . . . ــ ـ ــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ . من و رفیقم متاهل و مجرد هستیم.. ۲ نفری روی این اکانت هستیم 🫂 ((( تاپیکارو باهم قاطی نکنید🚫 )))

درکت میکنم حق داری عزیزم ولی یجور دیگ نگاه کن برای ارامش خودت... ببین اول ب این فکر کن ک بااین فشار خوردن هیچکی جز خودت در عذاب نی بقیه ک خوشحالن.... دوم اینک برادرته هرچی باشه خوشحال باش براش... سوم اینک عزیزم هرکی ی نردبونی داره و خودتو مقایسه نکن خدا خاسته ک شما با توان و عرضه ی خودت جهیزیه تو بخری و این خیلی ارزشمنده.. بیخیال باش لذت ببر ب این چیزا فکر نکن سخته. ها ولی تو سعی کن فکز نکنی در لحظه ی حال باش

اون موقع تخت نمی‌دادن به عروس؟؟ تالار نبود سرویس طلا نبود

و پول هم نبود 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
درکت میکنم حق داری عزیزم ولی یجور دیگ نگاه کن برای ارامش خودت... ببین اول ب این فکر کن ک بااین فشار ...

الان من چجوری با روی خوش و صورت خندون دل خون جمعه برم عروسی

https://eitaa.com/lady_stor