2777
2789

بچه ها ی سایتی پیدا کردم برای دریافت و تست رایگان محصولات مختلف 

ثبت نام که کردید داخل سایت ی سری محصول داره ، تنقلات، مواد غذایی، شوینده، لوازم آرایشی و بهداشتی و ....

برای محصولاتی که دوست دارید تست کنید فرم نظرسنجی پر می کنید برای هر نوع محصول یک فرم مثلا فرم چیپس پر کردی انواع چیپسو میتونی انتخاب کنی

بعد هر زمان ی کارخونه برای تست محصولاتش رو در اختیارشون قرار داد اونا پست میکنند برای ما که تست کنیم

این سایتو بهم معرفی کرده بودند من اول فکر کردم چرت و پرته از سر کنجکاوی ثبت نام کردم بعد حدود 4 ماه برام ی شامپو بدن فومی و ی خمیر دندون فرستادند

اسم سایت ایران سمپلر هست و آدرس سایت

می تونید کد معرف کد  USRC30458  وارد کنید

دوست داشتید امتحان کنید فقط چون دیدم واقعی بود گفتم به بقیه هم خیری برسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کد معرفتو زدم بابت معرفی چی میدن؟الان میتونم ۲تا محصول انتخاب کنم ؟

شما کد منو بزنی که به من چیزی نمیدن ، حتی نمی فهمم کی زده کی نزده

تو پیجش زده دسته بندی 

بزن بعد انواع محصولاتشو میبینی ی گروهو باز کن هر محصول رو دوست داری بزن روش یکم صبر کن فرم نظرسنجی میاد که پرکنی

میگن اگه تو شومیز هم ثبت نام کنی روز تولد برات یه بسته شکلات میفرستن من سر در نیاوردم اگه تونستی ثبت ...

چ جالب

من کلا اینجور موارد رو دوست دارم بازم چیزی بود بهم بگید

منم برای همین تا دیدم واقعیه تاپیک زدم