2777
2789
عنوان

حساب بانکی سپرده و سود

85 بازدید | 15 پست

بنظرتون ۱۰ میلیون داشته باشم و مثلا تو بانک تجارت سپرده کنم برام ماهی چند تومن سود میده؟!و اینکه بلند مدت بزارم پولمو و اینکه ب جز ۱۰ ملیون باز پول جمع کنم میشه رو همون ۱۰ ملیون حساب بلند مدت اضافش کنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان برو تتر بخر حداقل اما توی بلند مدت نگه دار حداقل پنج برابر بانک بهت سود میده خدایی بانک و ...

البته تا دلار دوباره گرون نشده! مطمئنم سود خوبی میشه برات زمستون حداقل دلار تا 150 هزار تومن به بالا میره 

۱۴ تومن سپرده کنی حدودا بهت ۲۶۰ ت سود میده ...بعد از اینکه مدت زمان سپردت تموم شد میتونی روی اون سپرده ات اضافه کنی یا برداشت کنی

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

۱۴ تومن سپرده کنی حدودا بهت ۲۶۰ ت سود میده ...بعد از اینکه مدت زمان سپردت تموم شد میتونی روی اون سپر ...

همون ۱۴ ملیون هم روش اضافه میشه وقتی توبانم سپرده کنی یا فقط ماهی بهت همون۲۶۰ واریز میشه؟!

همون ۱۴ ملیون هم روش اضافه میشه وقتی توبانم سپرده کنی یا فقط ماهی بهت همون۲۶۰ واریز میشه؟!

ببین تو اون ۱۴ تومن رو تو مدتی سپرده کردی نمیتونی ازش استفاده کنی مگر اینکه از سپرده درش بیاری

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

ببین تو اون ۱۴ تومن رو تو مدتی سپرده کردی نمیتونی ازش استفاده کنی مگر اینکه از سپرده درش بیاری

اونو میدونم منظورم ۱۴ ملیون همون ۱۴ ملیون میمونه تو سپرده؟!یا وقتی بهم ماهی سود میاد رو اون ۱۴ ملیون هم پول اضافه میشه یانه؟

میدونم منظورم وقتی هرماه سود اضافه میشه ب ۱۴ تومن ک سپرده شده هم پول اضافه میشه یا نه فقط ب سود اضافه میشه؟!

اون دیگ چیه نمیدونم🤷🏻‍♀️

ببین توی سازمان بورس یک سری صندوق هستند مثل سهام که درامد ثابت ماهانه سالانه میدن ....به نظر من از سپرده بهتره...

مثلا صندوق افران ۳۲ درصد میده...بازم تحقیق کنید