2777
2789
عنوان

تجربیتون از مشاور تحصیلییی

140 بازدید | 10 پست

بچه ها 

من ورودی ۱۲ ریاضیم 

تا الان نخوندم متاسفانه 

از مهر میخام بشینم درست حسابی بخونم (بنظرتون قبول میشم ؟🙂)

بنظرتون اینک در کنار ۱۲ باید ۱۰,۱۱ هم جمع بندی کنم 

و ی برنامه اصولی داشته باشم مشاور تحصیلی می‌تونه کمکم کنه و مفید باشه ؟ 

اگه اره حضوری بهتره بگیرم یا انلاین؟

آنلاین من تجربه اش رو داشتم راضی نبودم.

برای کسی که منظم نیست نمی تونه مشاوره آنلاین نمی تونه کمک کننده باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من حضوری که خیلی منظم باشه و عملکردت چک کنه بهتره

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

هزینه آنلاین خیلی کمتر حضوری 🙂

آره ولی بگردی می تونی کم هزینه تر هم پیدا کنی.

مثلا هزینه‌ی مشاور آنلاین من ماهانه ۱ میلیون و ۳۰۰ بود و من گشتم یه مشاور ماهانه حضوری ۲ میلیونی پیدا کردم ولی خیلی راضی ترم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

آره ولی بگردی می تونی کم هزینه تر هم پیدا کنی.مثلا هزینه‌ی مشاور آنلاین من ماهانه ۱ میلیون و ۳۰۰ بود ...

می‌دونی من اطراف اصفهانم یعنی با اصفهان نیم ساعت فاصله دارم کسی نیست ببرم اصفهان اینجا هم مشاور خوب نیست :)

می‌دونی من اطراف اصفهانم یعنی با اصفهان نیم ساعت فاصله دارم کسی نیست ببرم اصفهان اینجا هم مشاور خوب ...

آها پس آنلاین بگیر.

نمیدونم شرایط‌ من فقط تجربه‌ی خوبی نداشتم.