2777
2789

شیرینی ها و کیکها چقدر سالمند؟ یه ویدیو توی اینستا دیدم که دکتره می گفت یه ماده ای به اسم فولکس برای حجیم شدن کیک و خامه استفاده میشه که سرطان زاست. 

شما تا حالا کارگاهها رو دیدید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم قناده نه تا حالا نشنیدم، اما می‌دونم خیلی بهداشت رعایت نمیشه تخم مرغ نامرغوب استفاده میشه اکثر کارگاه ها موش و سوسک دارن روغن برای بامیه و زولبیا عوض نمیشه استفاده میشه تا تموم شه، پدرم نانوایی داشت نه اینکه قرص اضافه کنن هم نشنیدم و ندیدم 

من همسرم قناده نه تا حالا نشنیدم، اما می‌دونم خیلی بهداشت رعایت نمیشه تخم مرغ نامرغوب استفاده میشه ا ...

نانوایی رو من فقط تحقیق چند سال پیش رو خونده بودم که یه عده با اینکه خمیرمایه تاثیری توی قیمت نون نداره، جوش شیرین استفاده می کنند و بیشتر هم نانوایی لواش

منم در مورد تخم مرغ کارگاه قنادی شنیده بودم 

من دو جا کار میکردم توی کارگاه قنادی

یه کارگاه شیرینی اجیلی(خشک) خدایی تمیز بود

یه کارگاه بودم شیرینی باقلوایی بود ب شدددت کثیف

صدبار سوسک مرده دیدم داخل شیرینی های پر شَهد

چندبارم جا نداشتن دم عید بود دیس های استیل شیرینی هارو گذاشته بودن داخل دسشویی و کثیییف و اب نجس ها میپاشید ب ظرفا بعدم همونجوری نشسته بردن بالا شیرینی چیدن بخدا قسم😑😑😑