2777
2789

دلم خیلی ناراحتم براش 

عموم ب شدت ادم مذهبیه

خانواده اش میگن دانشگاه بری  خراب میشی فلان میشی 

ی خاستگار براش اومده

هعی دارن متقاعدش میکنن ازدواج کن

ازدواج خوبه بعدش برو دانشگاه  ما خیالمون راحت باشه

خود دخترعموم نمیخواد میگه گیر شیاطین افتادم🤦🏻‍♀️

چطور میتونن بعصیا اینکارو با دخترهاشون بکنن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

سفت و محکم وایسه زیر بار نره تنهاراه همینه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سر عقد بگه نه عاقد عقد نمیکنه

چون بله زوری عقد رو باطل می‌کنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خپشبحالش کاش منم شوهرمیدادن دانشگاه چیه واقعا؟ بعد دانشگاه قزار نیست پخی بشی

خب شما پخی نشدی

خیلی از دخترای دیگ ک رفتن دانشگاه پخی شدن

منم دانشجوام و قراره پخی بشم😂

تو دانشگاه هیچ خبری نیست//اگر ادم خوبیه ازدواج کنه/////بعد درس بخوونهمن دانشگاه رفتم و شاغل هم هستم ...

دقیقاااااااااا 

تازه هنه رشته ها ارزش نداره پیرا و پزشکی دندون و معلمین نضمبن شدن بقیه نه پارتی کلفت میخاد

تو دانشگاه هیچ خبری نیست//اگر ادم خوبیه ازدواج کنه/////بعد درس بخوونهمن دانشگاه رفتم و شاغل هم هستم ...

طرف باید یکی باشه حداقل دخترعموم خوش‌ش بیاد ازش

اصلا خوشش نمیاد و ب دلش نیست 

دوستان عزیزی ک میگه شوهر کنه بعد درس بخونه  خدایی چ فکری میکنین همه مردا ک خوب نیستن 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
رشتت چیه؟ من شاغلم ولی ازدواج خیلی بهتره بدون ازدواج هرشغلی چرته

پرستاری 

با ادم درستش اره ازدواج خوبه ولی ب نطرم باید قبل از ازدواج شاغل شد