2777
2789
عنوان

چرا حس میکنن باید نظر بدن؟

263 بازدید | 20 پست

خواهر شوهر و مادر شوهرم خیلی بهم توصیه های بیخود میکنن.... ماه 7ام و خودم خیلی مراعات یسری چیزارو میکنم... اما خواهر شوهرم تا منو میبینه میگه نمک نخور ورم کردی... فلان چیزو نخور اینجوری شده قیافت...درحالیکه اصلا هرروز با من نیست ک تغییراتمو ببینه دقیقا طبق اون نظر بده.. امروز رفته بودیم خونه مادر شوهر خواهرشوهرم عید دیدنی... بعد این خواهر شوهرم با جاریه دقیقا روبروی من بودن.... دیدم هی نگاه میکنن و هی یچیزایی میگن... بعدم گف جاریمم میگه نمک نخور ورم کردی... درحالیکه جاریشو من سالی یه بارم نمیبینم... و اصلا هم ورم نکردم ک اینو بگه. حداقل اگر ورم داشتم میگفتم اره قیافم تابلوعه... چی بش بگم ک دیگه این چیزارو بم نگه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بزار بچه بیاد بدترمیشن مادرشوهر من میگه شیشه شیرو‌میشوری میخوای دوباره شیر درس کنی اخه اینم سواله😨

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

بگو تو ک نمک هم نمی خوری 

پس چرا ورم کردی؟؟؟؟😂😂

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

ورم معلومه لازم نیست با قبلت مقایسه کنه یه جوری معلومه ....بنظرم یه جور توجه بهت میکنه و نگران سلامتیته میگفت بخور بخور نمک بخور ورم کنی اونموقع تاپیک لازم بود 😶😶😶😶

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

کسیکه دیر ب دیر ببینتت ببشتر متوجه تغییراتت میشه

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

برای خودتون میگه و سلامتتون  برای خودش که نمیگه نباید برای هر چیزی گارد گرفت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋