2777
2789
عنوان

تاثیر آب و هوای شمال🌲😍

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست

دیگه هوای شمال ازین به بعد خوب میشه. تو تابستون خوب نیست اصلا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای دلم خواست اونجا زندگی کنم

منم، خیلی خوبه خونت همچین جایی باشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خواهر من که از وقتی رفته ساری پوستش داغون شد

من الان تالشم، یعنی انگار بهشته، چند سال بود توی شهر خودم ابر درست و تپل ندیده بودم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

توی تابستون خیلی خنکه دیگه چه برسه الان

واقعا، پارسال گرم بود یکم، تازه گرمم نه آفتابش تیز بود، الان همش بارونه🥺😍

وای من میرم شمال پوست موهام خیلی چربه همین که میرسم انگار ۱۰ روزه حموم نرفتم موهام انگار تمام چربی ه ...

آره من پوستم خشکه، میام موهام انقدر نرم میشه

ما شمالیم و واقعا توصیه نمیکنم چندان

اینجا تابیتون فوق العاده گرم و شرجی و متعفنه

طرفای مشهد خنک تره

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

مو فر ؟ اصلا امکان نداره مو فر تو شرجی وز تر میشه با موس بهتر میشه ولی کلا شرجی وز زیاد میکنه

فرشون قشنگ تر میشه، چی بگم والا حداقل از شهر خودمون بهتره، کلا چیزی که متوجه شدم اینجا تاثیر عجیبی روی موها داره🤧😂خواهرم موهاش موج داره و خیلی قشنگن، هم وزه اینجا هم اتو تاثیر ندارهههه، نه سشوار نه اتو، روغنم فایده نداره براش، من موهام پف تر میشه و فرشون خیلی قشنگتر میشه

موهای من وز میشه

الان هوا خیلی خوبه داره رو به سردی میره بارونم هست گاهی

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

تو سرما و بارون خوب میشه؟!!بهترین وقت مسافرت شمال اذر و بهمنه هوا بهشته

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

آره قبول دارم،ولی بازم حداقل جهنم ۶۰ درجه با یه مشت آلودگی نیست

مخصوصا امروز اینقدر هوا خوبه خداروشکر همش فکر می کنم کولر روشنه ولی فقط پنجره بازه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️