2777
2789
عنوان

تاثیر آب و هوای شمال🌲😍

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 49 پست
من الان تالشم، یعنی انگار بهشته، چند سال بود توی شهر خودم ابر درست و تپل ندیده بودم

به به چه شهری هم رفتی

سورتمه هم برو  

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
آی گفتی میریم شمال پوستم مرطوب قشنگ کرم میشینه روش.میام شهرمون پوستم میشه کویر لوت

دقیقا، من یه سری ترک پوستی داشتم روغن بادام تلخ میزدم بهشون که بزن، کار دوهفته ی شهر خودمون رو پوستم توی دو روز انجام داد

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جز گرما و شرجی چیزی ندیدم از گرمای شهر ما بدتر بود

بد موقع اومدین حتما

الان عالیه 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من پوستم روغن میندازه شمال🤣

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ما شمالیم و واقعا توصیه نمیکنم چنداناینجا تابیتون فوق العاده گرم و شرجی و متعفنهطرفای مشهد خنک تره

جدا؟، متعفن یعنی دقیقا چطور؟ تا حالا اهواز اومدی؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

کلا واسه مسافرت ماه مهرو بیشتر میپسندم هوا متعادل  

حالا من میرم پوستم چرب و پر ازجوش زیرپوستی موهامم موج میفته توش

احتمالا پوستت چربه خودش

موهای من وز میشهالان هوا خیلی خوبه داره رو به سردی میره بارونم هست گاهی

آره😍

مخصوصا امروز اینقدر هوا خوبه خداروشکر همش فکر می کنم کولر روشنه ولی فقط پنجره بازه

ما یه نصفه پنجره باز کردیم کار کولر رو انجام میده😂🤧

جدا؟، متعفن یعنی دقیقا چطور؟ تا حالا اهواز اومدی؟

اره عزیزم 

اوایل تیر تا اواخر مرداد بیای شمال نظرت عوض میشه 

ما  معمولا این تایما از خونه نمیریم بیرون

متعفن یعنی گرمای زیاد + رطوبت زیاد بطوریکه بیرون از خونه حالت بد شه 

اهواز نه ولی بندر عباس رفتم اینقدر شرجی نبود

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

ما یه نصفه پنجره باز کردیم کار کولر رو انجام میده😂🤧

این روزا هوا خوب شده بارندگی هم بود تو این چند روزه خداروشکر . رو به پاییز داره میره

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

کلا واسه مسافرت ماه مهرو بیشتر میپسندم هوا متعادل

واقعا، بدبختیش اینه هم دانشگاه هست هم مدرسه

اره عزیزم اوایل تیر تا اواخر مرداد بیای شمال نظرت عوض میشه ما معمولا این تایما از خونه نمیریم بیرون ...

اوه اوه پس اون تایم خطریه، یه بار اردیبهشت به اهواز بیا تا بدونی چی میکشیم😢 به جز سه ماه از سال هوا بین چهل تا شصت درجه هست، هوا کثیفففف، دو ساله یه بارون درست نزده، انقدر هوا کثیفه که آسمون قهوه ایه، هیییی💔