یعنی این تاثیری که آب و هوای شمال روی پوست و موی من داره هیچ چیززززززز، ندارهههههه، نه روغن نه صدتا محصول، موهام فر قشنگ شدن🥺😍 پوستم لطیفففف، خدایا هوای کشورمان را تمیز بفرما، همگی بگین آمین😂😭🤧
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
من الان تالشم، یعنی انگار بهشته، چند سال بود توی شهر خودم ابر درست و تپل ندیده بودم
به به چه شهری هم رفتی
سورتمه هم برو
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
جز گرما و شرجی چیزی ندیدم از گرمای شهر ما بدتر بود
بد موقع اومدین حتما
الان عالیه
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اره عزیزم اوایل تیر تا اواخر مرداد بیای شمال نظرت عوض میشه ما معمولا این تایما از خونه نمیریم بیرون ...
اوه اوه پس اون تایم خطریه، یه بار اردیبهشت به اهواز بیا تا بدونی چی میکشیم😢 به جز سه ماه از سال هوا بین چهل تا شصت درجه هست، هوا کثیفففف، دو ساله یه بارون درست نزده، انقدر هوا کثیفه که آسمون قهوه ایه، هیییی💔
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت