حراست محل کارم یه وقتایی میومد بالا مینشیت تواتاقم منم چیزی نمیتونستم بهش بگم چون همکاره نمیخواستم بی احترامی کنم الان جا به جا شده یه روز اومد گفتم نیستی چندوقته و ایناگفت یه چیزی برات بفرستم مربوط به کار شمارمو گرفت دیگه ول نکرد حتی گفتم تو رابطه ام...چیکار کنم از دستش کلافه شدم الان برام خوراکی گرفته آورده نمیتونمم چیزی بهش بگم چون همکاره زشته اون محبت میکنه من بی احترامی کنم...اصلا من هیچ فازی ندارم روش اون فاز برداشته حتی گفتم نامزد دارم نمیدونم چرا انقدر هوله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد خودت سر صحبت رو باز کردی ازش پرسیدی :نیستی و کجایی...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خوراکی ای ک اورده ببر پس بده بگو ممنون از محبتتون نمیتونم قبول کنم لطفا دیگه زحمت نکشید بلاکشم کن
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️