2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااااااا خانوم 

چیشده 

ناراحت نباش بابا 

مگ دنیا چند روزه.چشم بزاری رو هم پیر شدیا .اونوقت حسرت میخوری ک روزاتو بخاطر دیگران خراب کردی.

تو زندگیت فقط ب خودت فکر کن 

اگ کسی اذیتت میکنه بزارش کنار و حذفش کن 

اگ نمیتونی حذفش کنی نادیدش بگیر 

به همین راحتی 

مطمعن باش میتونی 

من تونستم 

دل نبند که تَش تلخیه  میشی مثل مَن:نفس تخلیه  
چرااااااا خانوم  چیشده  ناراحت نباش بابا  مگ دنیا چند روزه.چشم بزاری رو هم پیر شدی ...

آخه شوهرم بهم محبت نمیکنه. می‌دونه اینجوری حالمو میگیره و قشنگ از روی قصد انجام میده. 

آخه شوهرم بهم محبت نمیکنه. می‌دونه اینجوری حالمو میگیره و قشنگ از روی قصد انجام میده. 

عزیزم فک کنم راه حل این قضیه فقط اینه ک بهش بی توجه بشی.کاری کن فکر کنه اصلا برات مهم نیست .بزار حس کنه داره از دستت میده.سنگین شو باهاش.محبت بهش نکن.

شاید یه تلنگری ایجاد بشه 

عزیزم فک کنم راه حل این قضیه فقط اینه ک بهش بی توجه بشی.کاری کن فکر کنه اصلا برات مهم نیست .بزار حس ...

چی بگم والا. ولی هرچقدر کم محلی کنم اونم پا به دام کم محلی می‌کنه. مهم نیس. امشب آرایشم خیلی خوب بود یه رژ پررنگ زدم آخر شب. ولی محل نداد رفت خوابید. تو‌ دلم گفتم بی لیاقتی. بنظرت به مدت بهش کم محلی کنم زمینه واسه خیانت نمیسه؟!

چی بگم والا. ولی هرچقدر کم محلی کنم اونم پا به دام کم محلی می‌کنه. مهم نیس. امشب آرایشم خیلی خوب بود ...

نظر من اینه که اگ زیادی بهش بچسبی و بفهمه ک انقد بهش وابسته ای و برات مهمه بدتر اذیتت میکنه.یه مدت کم این راه رو امتحان کن.اگ احساس خطر کردی بیخیالش شو.

البته بازم هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم

نظر من اینه که اگ زیادی بهش بچسبی و بفهمه ک انقد بهش وابسته ای و برات مهمه بدتر اذیتت میکنه.یه مدت ک ...

مرسی عزیز دلم. چی بگم والا. 

یکم خودمو میکشم کنار تا ببینم چی میشه