بعضیام با پول یا اشنا سهمیه ی فیک میسازن یکیو خودم میشناسم سهمیه با پول و رشوه درست کرد برگه ی ۱۵ در ...
بنظرم ادامه ندیم بهتره چون به بحث سیاسی کشیده میشه ولی بدون تا ی بنده خدا هایی که خودت میدونی تو این مملکت باشن همین آش هستو همین کاسه همونایی که نظارت میکنن از خودشونن
یکی از اشنا هامون 2 سال رفت سوریه براش درصد زدن پسرش کنکورش رو همه دروس رو منفی 50 زد ولی هم ارتش قبول شد هم معلمی و هم نیرو انتظامی و رف معلمی بچش هم از اون پپه ها که نمیتونن درست راه برن
کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿
بنظرم ادامه ندیم بهتره چون به بحث سیاسی کشیده میشه ولی بدون تا ی بنده خدا هایی که خودت میدونی تو این ...
آره دیگه نمیشه ادامه داد
ولی تو اینجور مواقع دلم برای بچه های روستا یا بچه های کنکوری جنوب کشور آب میشه چ بسا بااستعداد تر باشن ولی ب خاطر سهمیه های فیک چندین پله از زندگی و سرنوشت عقب میفتن
عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚