2777
2789
اداره دولتی هستیم

دیگه بدتر

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم بکنه معلوم نیست ولی خب بازم نمیشه قضاوتش گرد شاید یه مشکل خاصی داره بنده خدا

این که اسمش قضاوت نیست

وقتی توانایی این کارو نداره بهتره یه سمت دیگه بهش بدن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

این که اسمش قضاوت نیستوقتی توانایی این کارو نداره بهتره یه سمت دیگه بهش بدن

نمیدونم والا هر کسی تو یه حرفه ای استعداد و توانایی داره مثلا من خودم تو حسابداری ضعیفم

دقیقا سهمیه س

اینکه امورمالیه خدا بداد مون برسه با کادر درمان سهمیه ای

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

فرزند شهید هس درسته؟

مملکت رو ببین دادیم دست کیا

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

شاید هم بکنه معلوم نیست ولی خب بازم نمیشه قضاوتش گرد شاید یه مشکل خاصی داره بنده خدا

نداره ‌ بلد نیس فقط. همه رو اشتباه نمیکنه . از هر ده تا مثلا ۳ تا. کلا معلومه مشکل داره تو نوشتن و فهم اعداد

نه . جانباز

خوب همین دیگه هر چی شغل دولتی خوبه دادن دست اون...

بعد لیسانسه ها و فوق لیسانسه های مملکت دارن میرن اسنپ

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه ها مثلا یه عددی رو تو ماشین حساب ضربدر یه عددی میکنه اونو درست تو کاغذ مینویسه . خب خللی وارد نمیشه ب پرونده چون کارش درسته . ولی میگی اون عددو بخون اشتباه میخونه میلیونو هزار میگه میلیاردو میلیون میگه قرو قاطی