2777
2789

نامزدی و دوستی چند سالشون رو کات کرد 

شغل عالی و پرستیژ داره هئیت علمی دانشگاه دولتیه 

الانم داره زبانشو کامل میکنه و بعد بتونه مهاجرت کنه 

خیلی راحت از اون‌آقا کند و رفت 

پسره روحش خبر نداره براش چها که نکرده 

خونه فرمانیه رو پسره براش رهن کرده بود 

مطمئنم پول آقا رو هم نمیده  

اما من توی زندگیم ساختم و موندم و نخواستم جدا شم 

کم مشکلات نداشتم با خانواده همسرم که نگم 

شوهرم هم شرایطش بود که بریم از ایران 

ولی خب ترجیح دادیم باشیم و حتی شوهرم با تحصیلاتش رسما کاری نکرد و رفت توی بازار و خرید و فروش 

به نطرتون کارم اشتباهه که اینقدر صبوری کردم

فکر نکنم

شما سبک زندگی و سبک شخصیتت با اون آدم فرق داره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

میگم شما کاربری دوم همون مهربوندلنازک نیستید که حسودی دوستشو میکرد؟
آخه خیلی آشنا میزنید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی تو زندگی مسیر خودشو داره

مسیرهاتون رو باهم مقایسه نکنید به جاش بگردین دنبال راه درست بلآخره یه روزی پیدا میشه

اون قسمت مشکل با خانواده همسر رو متاسفانه اکثر خانوما دارن پس نگرانش نباش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

باید جزییات زندگی هر دو رو شنید

نامزدی هم بحثش با بعد ازدواج فرق داره، بعد ازدواج دیگه نمیشه زود زد زیر همه چیز

اما خب هرچیزی هم نباید تحمل کرد. دیگه هر کس خط قرمزی باید داشته باشه

در کل اینکه تو هر موضوعی صلاح کار خودت رو ببین و مقایسه نکن. ما از اون خانمم چیز زیادی نمیدونیم. و علت جداییش و ...

هدف و برنامه آدم‌ها متفاوته

یکی هدفش ازدواج و زندگی در کنار همسر هست

یکی هدفش مهاجرت‌

و ..

شما خودتو با بقیه مقایسه نکن و سعی نکن زندگی بقیه کپی کنی

هدف خودتو از زندگی پیدا کن و دنبال کن

اشتباه که نمیشه گفت .هر کسی بنا به شرایط زندگی خودش تصمیم میگیره بعضیا همسر و همراهشون رو دوس دارن و دلشون میخواد در کنار اون همه مراحل زندگی رو تجربه کنن حتی مهاجرتم براشون سخته بعضیا هم اون مدلی خوشن 

الان من حسودم؟ واقعا که

نمیدونم خودتون یه بار دیگه متنی که نوشتید رو بخونید
😁 بعد تازه نوشتید منکه خیلی صبوری خانواده همسر رو کردم
مطمئنم اون خانم پول اون آقا رو بهش پس نمیده وووو

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نمیشه گفت کار شما اشتباهه 

هر آدم اولویت های متفاوتی داره . سیستم ارزش گذاری متفاوتی داره 

نظر شخصیم اینه که اون خانم کارش درست بوده

حس میکنم شخصیت شما و اون متفاوته . اون آدم جاه طلب ، بلند پرواز ، قوی ، بی احساسیه . از اینایی که خیلی راحت از یه مرحله زندگی گذر میکنن و وارد مرحله جدید میشن