2777
2789
عنوان

خود خوانی زبان

67 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان صبحتون بخیر

یه موردی که توی سایت و اطرافیان و... زیاد شنیدم 

(خود خوانی زبانه)

من در حوزه انگلیسی میگم که نه با فیلم و آهنگو پادکست و.. میتونه کمک کنه ولی جایگزین آموزش

نیست

حتی کتاب هایی که میخرید دانلود میکنید بر اساسی طراحی شدن که یک استاد آموزش بده به شما

عزیزانی که مدعی هستن خودخوان فول انگلیسی هستن 

لطفا پیش از ادعا یه ازمون تعیین سطح که در اکثر اموزشگاه ها رایگان هست بدن تا متوجه سطح واقعی خودشون بشن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من خودم کلاس رفتم

ولی کسیو می شناسم اتفاق امسال آیلتسشو داد برای مهاجرت اورال ۸ گرفت 

بعد از یه خانواده ی فقیر می اومد این آقا که از ب بسم الله رو خودخوان رفته بود جلو ....فقط فیلم و انیمه دیده و گرمرها رو هم از یوتیوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کلاس رفتمولی کسیو می شناسم اتفاق امسال آیلتسشو داد برای مهاجرت اورال ۸ گرفت بعد از یه خانواد ...

انشانه موفق باشن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

من خودم کلاس رفتمولی کسیو می شناسم اتفاق امسال آیلتسشو داد برای مهاجرت اورال ۸ گرفت بعد از یه خانواد ...

استعداد ی چیز دیگه ست

مهم نیست یک خانواده فقیر یا غنی باشی

ببین تو به خانواده فقیر و غنی باشی سلامت روان نداشته باشی به درد نمیخوره الان اون تو یه خانواده فقیر بوده و سلامت روانش حفظ شده استرس نداشته