2777
2789
عنوان

برم یا بمونم

248 بازدید | 29 پست

من به خاطر پارتنرم مهاجرت کرده بودم و رفته بودم

حالا الان کات کردیم

منم سفر اومدم ایران

خانوادم میگن نرو همینجا بمون

ولی دلم به حال هزینه و زحمتی که کشیدم میسوزه

به نظرتون برم یا بمونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آینده روشنی داریم آخه پشیمون میشی برو حتمافقط یه سوال چرا کسایی که میرن همون جا پاتنر پیدا نمیکنن یا ...

من با پارتنرم ایران بودم آشنا سدم 

اون رفت و منم بعدش خودمو کشتم که هر چه زودتر برم پیشش

حالا الان ولم کرده و من خودمو بی اعتماد به نفس ترین میبینم

حالم خیلی بده

نمیدونم میتونم بدون اون از پسش بر بیام یا نه 😔😔😔

تو روانشناسی

وقتی پدر و مادر به بچه میگن نمیتونی ما کمکت میکنیم یا وقتی میگه نمیتونم میگن صبر کن کمکت کنم باعث میشه در آینده فکر کنه تنهایی از پس خودش بر نمیاد بدون کمک

من با پارتنرم ایران بودم آشنا سدم اون رفت و منم بعدش خودمو کشتم که هر چه زودتر برم پیششحالا الان ولم ...

یعنی کلا نرفتی انگلیس

اولشه ادم حالش بد خیلی تو زندگیت پیش میاد این چیزا کم کم عادی تر میشه قرار نیست یه ادم مثل ما فکر کنه و برای همیشه پیشمون بمونه 

تو روانشناسی وقتی پدر و مادر به بچه میگن نمیتونی ما کمکت میکنیم یا وقتی میگه نمیتونم میگن صبر کن کمک ...

دلم خیلی گرفته کلی زحمت کشیدم ولی انگار اصلا اهمیتی نداره 

فقط میگن بمون ایران خودمون مگه چشه ولی واقعا یه چیزیش هست واقعا مشکلات داره اما نمیدونم گیج گیجم

یعنی کلا نرفتی انگلیساولشه ادم حالش بد خیلی تو زندگیت پیش میاد این چیزا کم کم عادی تر میشه قرار نیست ...

چرا رفتم یه سال زندگی کردم الان سفر اومدم ایران خانواده ام راضی نیستن که برگردم با توجه به اینکه اونم دیگه اونجا کنارم نخواهد بود

دلم خیلی گرفته کلی زحمت کشیدم ولی انگار اصلا اهمیتی نداره فقط میگن بمون ایران خودمون مگه چشه ولی واق ...

الان که مغزت هنگه صبر کن بهتر بشی تصمیم میگیری به نظر من مردی که نامرده و رفتنیه رو بزار بره رو خودت کار کن اینقدر قوی باش حتی اگه از درون داغونی

کم کم خوب میشی همه همین اوضاع رو رد کردن منم داشتم 

چرا رفتم یه سال زندگی کردم الان سفر اومدم ایران خانواده ام راضی نیستن که برگردم با توجه به اینکه اون ...

برو پشیمون میشی هیچ آینده روشنی نیست هر دفعه جنگ روانی داریم

هر دفعه میگم بچه هام بزرگ بشن برن دیگه هیچی نمیخوام حتی حاظرم تنهایی بکشم ولی بچه هام این شرایط کوفتی رو نداشته باشن 

حداقل اقامت بگیر بعد