2777
2789
عنوان

برم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز، هیچی بهتر از آرامش نیست، پول همینجا هم در میاد ولی از شخصی که بریده شدی دیگه به هیچ عنوان بر نگرد چن خودتو کوچیک میکنی، زندگی مثل رودخانه در جریان است، خودتو به سرنوشت بسپار هرچه بیشتر مقاومت کنی بیشتر آسیب میبینی

باعث شده بری از اینجا ی کار مثبت کرده تو زندگیت

من بودم میرفتم 

یکم سخت هست فراموش کردنش ولی بدون اونم میتونی زندگی کنی

ی چند وقت دیگه ی نفر دیگه میاد تو زندگیت 

وابستگی فقط باعث آزار خودمون میشه 

این همه زحمت کشیدی برای رفتن ب اونجا اینو ی فرصت ببین برای خودت و حتما برگرد و محمکتر ادامه بده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
باعث شده بری از اینجا ی کار مثبت کرده تو زندگیتمن بودم میرفتم یکم سخت هست فراموش کردنش ولی بدون اونم ...

خواهر من این فرصت نیست این خفته، شاید بره اونجا یک مشکلی براش بوجود بیاد که قیر قابل جبران باشد، فرصت را بدون اون خدش بسازه ن از طریق ی آدم که تا رسیده اونور خودشو گم کرده

خواهر من این فرصت نیست این خفته، شاید بره اونجا یک مشکلی براش بوجود بیاد که قیر قابل جبران باشد، فرص ...

چه خفتی؟

جدا شدن تموم شد رفت اون رفته پی زندگیش 

این برگرده ب خونه زندگی خودش میشه خفت؟

شما از شوهرتون و دوست پسرتون جدا میشید تو ی شهر زندگی میکنید جفتتون .موندن زندگی کردن تو شهرتون میشه خفت؟

جی میگید برای خودتون

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من با پارتنرم ایران بودم آشنا سدم اون رفت و منم بعدش خودمو کشتم که هر چه زودتر برم پیششحالا الان ولم ...

دنیا که به آخر نرسیده، یجور میگی انگار ده سال زن و شوهر بودین چندتا هم بچه دارین، وا بده دختر، اون خر نشد ی خر دیگه، تا دلت بخواد خر زیاده

تو روانشناسی وقتی پدر و مادر به بچه میگن نمیتونی ما کمکت میکنیم یا وقتی میگه نمیتونم میگن صبر کن کمک ...

بنظر من تا حدودی درسته ولی وقتی بچه میفهمه پشتیبان داره تو زندگیش اعتماد به نفسش بالا میره، احساس قدرت بیشتری بش دست میده، بهتر با مشکلات رو در رو میشه، همه ما تو زندگی شکست خوردیم و باز هم میخوریم ولی این که بلند بشی و از نو شروع کنی درسته ن این که زانو غم بقل کنی و بگی ن دیگه همچی تمام شد

چه خفتی؟جدا شدن تموم شد رفت اون رفته پی زندگیش این برگرده ب خونه زندگی خودش میشه خفت؟شما از شوهرتون ...

پس من اشتباه متوجه شده بودم، چن صحبت پارتنر و این حرفا بود و اصلا درمورد خانه خدش من مطلبی ندیدم و نخواندم، با این تفاسیر که شما میگید حق کاملا با شماست، ما را نزن، بچه که زدن نداره بزرگوار

پس من اشتباه متوجه شده بودم، چن صحبت پارتنر و این حرفا بود و اصلا درمورد خانه خدش من مطلبی ندیدم و ن ...

😂😂😂

باشه عزیزم