2777
2789
عنوان

دعا برای تخلیه ی مستاجر بلدید

200 بازدید | 24 پست

۳سال و نیمه نشسته دیگه خسته شدم بخدا

نه کرایه میده نه ی قرون رو رهنش میزاره

ماشالله فقط هم مهمون داره ،رفیق شوهرمه با پرو بازی نشسته قراردادشان ۳روز دیگه تمومه ولی انگار نه انگار میگه تا عید صبر کن تا برم دنبال خونه

تورو خدا نفری ی صلوات برام بفرستید از شر این موجودات پرو راحت شم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

شوهرت چی میگه؟

هیچی رفیق بودن باهم روش نمیشه خیلی قاطع باهاش صحبت کنه

هروز دعوا داریم تو خونه سر اونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا عوض اینکه جواب منو بدی رفتی تاپیکای گذشته ی منو شخم زدی

چقد بیکاری بخدا

ازبس این مستاجره مارو اذیت کرده اینجا درد ودل کردم شما ببخشید دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حل اختلافبرو

رفیق شوهرمه میخواد با دوستی پاشن کار به اونجا نکشه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا عوض اینکه جواب منو بدی رفتی تاپیکای گذشته ی منو شخم زدی چقد بیکاری بخداازبس این مستاجره مارو اذ ...

من منظوری نداشتم تاپیکای شما هم نگاه نکردم اسم مستأجر آوردی شناختمت چون قبلاً هم از این قبیل تاپیک مستأجر ازت دیدم بخاطر همین گفتم به هر حال اگه باعث ناراحتیتون شدم معذرت میخوام

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

بگيد خونه رو ب برادري خاهري ... ك داره ازدواج ميكنه اجاره داديم ميخاد بياد جهيزيه بچينه پاشو برو

اصلا انگار نه انگار

کلی براش بهونه آوردیم به رو خودشون نمیارن تازه زنش منو میبینه لوچ میکنه برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من منظوری نداشتم تاپیکای شما هم نگاه نکردم اسم مستأجر آوردی شناختمت چون قبلاً هم از این قبیل تاپیک ...

نه خواهش میکنم

خیلی اذیتمون کردن اینا بخدا اطرافیانم دیگه میگن خیلی پرو هستن پرتشون کنید بیرون حریف نمیشیم ولی

خیلی خسته ام دیگه تو ۴ساله😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا انگار نه انگار کلی براش بهونه آوردیم به رو خودشون نمیارن تازه زنش منو میبینه لوچ میکنه برام

این جور آدما طلبکارن میشن ازت فردا جای دستت درد نکنه چشاشونم برات چپ میکنن

ماتم ازینا داشتیم چند سال مفت نشست تهشم نگفت دستت درد نکنه با ما این همه کنار اومدی

خدا ازشون نگذره